Повезане вести
Фила: СПС излази сама на изборну листу
Политика 29.10.2023
Функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) адвокат Тома Фила изјавио је данас да ће та партија на предстојеће изборе изаћи сама на листи. „Изаћи ћемо сами на изборној листи, ја сам увек био за то, али коалиција ће остати иста… »
Иде ли СПС у коалицији са СНС на изборе? Фила дао коначан одговор
Правда 29.10.2023
Функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) адвокат Тома Фила изјавио је данас да ће та партија на предстојеће изборе изаћи сама на листи. „Изаћи ћемо сами на изборној листи, ја сам увек био за то, али коалиција ће остати иста… »
Тома Фила: СПС ће на изборе изаћи сама на листи
Нова 29.10.2023
Тома Фила: СПС излази сама на изборној листи
Еуроневс 29.10.2023
Функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) адвокат Тома Фила изјавио је данас да ће та партија на предстојеће изборе изаћи сама на листи. "Изаћи ћемо сами на изборној листи, ја сам увек био за то, али коалиција ће остати иста… »
Фила: СПС излази сама на изборној листи
Инсајдер 29.10.2023
Функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) адвокат Тома Фила изјавио је у недељу 29. октобра да ће та партија на предстојеће изборе изаћи сама на листи. "Изаћи ћемо сами на изборној листи, ја сам увек био за то, али… »
Вести дана »
Тањга после историјске победе на Маракани! Ево шта је поручио након Црвене звезде!
Курир пре 6 минутајош 57 повезаних
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 31 минутајош 31 повезана