Povezane vesti
Oglasio se velja Ilić nakon što ga je ujela zmija: Otkrio šta se desilo - "Orezivao sam šljivu, stavio sam ruku na…
Kurir 29.10.2023
Lider Nove Srbije Velimir Ilić oglasio se nakon što ga je juče ujela zmija, zbog čega je bio hospitalizovan. U izjavi Velimir Ilić kaže da se sada oseća dobro, a da se incident desio u njegovom voćnjaku, kada je orezivao šljivu. - Dobro sam, brzo… »
Velju Ilića ujela zmija: Prevezen u Opštu bolnicu Čačak, odmah primio serum! Poznato u kakvom je stanju
Kurir 29.10.2023
Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija. Prema informacijama, komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove zdravstvene ustanove… »
Lidera Nove Srbije Velimira Ilića ujela zmija
Politika 29.10.2023
ČAČAK – Lidera Nove Srbije Velimira Ilića u subotu je na porodičnom imanju ujela zmija, a posle zbrinjavanja u čačanskoj bolnici, pušten je na kućno lečenje i, kako je rekao Tanjugu, oseća se dobro. „Odmah sam prebačen u čačansku Opštu… »
Velimira Ilića ujela zmija
Vesti online 29.10.2023
Lidera Nove Srbije Velimira Ilića u subotu je na porodičnom imanju ujela zmija, a posle zbrinjavanja u čačanskoj bolnici, pušten je na kućno lečenje i, kako je rekao, oseća se dobro. – Odmah sam prebačen u čačansku Opštu bolnicu, zadržan… »
Velimira Ilića ujela zmija, pušten na kućno lečenje: Nisam je video, uhvatio sam je u ruku
Euronews 29.10.2023
Lidera Nove Srbije Velimira Ilića u subotu je na porodičnom imanju ujela zmija, a posle zbrinjavanja u čačanskoj bolnici, pušten je na kućno lečenje i, kako je rekao Tanjugu, oseća se dobro. "Odmah sam prebačen u čačansku Opštu bolnicu… »
Lidera Nove Srbije Velimira Ilića ujela zmija, pušten na kućno lečenje
RTV 29.10.2023
ČAČAK - Lidera Nove Srbije Velimira Ilića u subotu je na porodičnom imanju ujela zmija, a posle zbrinjavanja u čačanskoj bolnici, pušten je na kućno lečenje i, kako je rekao Tanjugu, oseća se dobro. "Odmah sam prebačen u čačansku Opštu… »
Nova: Velju Ilića ujela zmija
Danas 29.10.2023
Lidera Nove Srbije Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija, prenosi Nova.rs. Prema njihovim informacijama, komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove… »
"Orezivao sam šljivu, stavio ruku na koren i nisam je video": Oglasio se Velja Ilić nakon ujeda zmije
Blic 29.10.2023
Lider Nove Srbije Velimir Ilić oglasio se nakon što ga je juče ujela zmija, zbog čega je bio hospitalizovan. U izjavi Ilić kaže da se sada oseća dobro, a da se incident desio u njegovom voćnjaku, kada je orezivao šljivu. - Dobro sam, brzo smo… »
Oglasio se Velja Ilić nakon ujeda zmije
Nova 29.10.2023
Lider Nove Srbije Velimir Ilić oglasio se nakon što ga je juče ujela zmija, zbog čega je bio hospitalizovan. U izjavi za Nova.rs Ilić kaže da se sada oseća dobro, a da se incident desio u njegovom voćnjaku, kada je orezivao šljivu. „Dobro sam… »
Velju Ilića ujela zmija, poznato u kakvom je stanju političar
Dnevnik 29.10.2023
Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija. Kako saznaje saznaje Nova.rs, komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove zdravstvene… »
Velimira Ilića ugrizla zmija: Oglasio se i ispričao kako je do toga došlo
Radio 021 29.10.2023
Lidera Nove Srbije Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija. Prema poznatim informacijama, komšije su ga, nakon ujeda zmije, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove zdravstvene ustanove… »
Otkrio kako ga je i za koj deo tela ujela otrovnica! Velja Ilić se oglasio nakon incidenta: Puno zmija je bežalo...
Mondo 29.10.2023
Lider Nove Srbije Velimir Ilić doživeo je nezgodu kada ga je ujela zmija, a kako navodi bilo ih je puno. Lider Nove Srbije Velimir Ilić doživeo je nezgodu kada ga je ujela zmija, a kako navodi bilo ih je puno. Lider Nove Srbije Velimir Ilić oglasio… »
Oglasio se Velja Ilić: Ispričao kako ga je ujela zmija
Telegraf 29.10.2023
Ilić je otkrio da se sve odigralo u njegovom voćnjaku. Lider Nove Srbije Velimir Ilić oglasio se nakon što je proveo noć u bolnici zbog ujeda zmije. Ilić je rekao da se sve dogodilo u njegovom voćnjaku kada je orezivao šljivu. "To se desilo u mom… »
Velju Ilića ujela zmija: Prevezen u čačansku bolnicu
N1 Info 29.10.2023
Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija, saznaje Nova.rs. Kako navodi Nova.rs komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak gde je bio smešten na internom odeljenju ove zdravstvene… »
Velju Ilića ujela zmija, poznato u kakvom je stanju
Nova 29.10.2023
Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija, saznaje Nova.rs. Prema našim informacijama, komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove… »
Velju Ilića ujela zmija, poznato u kakvom je stanju
Blic 29.10.2023
Velimira Ilića, lidera Nove Srbije, juče u popodnevnim satima ujela je zmija. Prema poznatim informacijama, komšije su ga, nakon ujeda zmije, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove zdravstvene ustanove. -… »
Velimir Ilić primljen u bolnicu! Ujela ga zmija: Odmah primio serum - Evo u kakvom je stanju
Mondo 29.10.2023
Velimira Ilića je ujela zmija. Velimira Ilića je ujela zmija. Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija. Prema informacijama, komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio… »
Velju Ilića ujela zmija, završio u bolnici
Telegraf 29.10.2023
Incident se dogodio u selu Kačulice. Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija. Incident se dogodio u selu Kačulice, gde Ilićeva kćerka ima Dom za stare. Ilića su komšije prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je… »
Vesti dana »
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 4 satijoš 13 povezanih
Sferopulos najkraće moguće: Evo šta je rekao trener crveno-belih posle bolnog poraza od Asvela!
Hot sport pre 14 minutajoš 31 povezana
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 5 satijoš 26 povezanih
Prve slike nesreće kod Vršca u kojoj je poginulo dete (2)! U čeonom sudaru automobila i kamiona nastradao i vozač (foto)
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana