Povezane vesti

Lidera Nove Srbije Velimira Ilića ujela zmija

Lidera Nove Srbije Velimira Ilića ujela zmija

Politika 29.10.2023
ČAČAK – Lidera Nove Srbije Velimira Ilića u subotu je na porodičnom imanju ujela zmija, a posle zbrinjavanja u čačanskoj bolnici, pušten je na kućno lečenje i, kako je rekao Tanjugu, oseća se dobro. „Odmah sam prebačen u čačansku Opštu… »
Velimira Ilića ujela zmija, pušten na kućno lečenje: Nisam je video, uhvatio sam je u ruku

Velimira Ilića ujela zmija, pušten na kućno lečenje: Nisam je video, uhvatio sam je u ruku

Euronews 29.10.2023
Lidera Nove Srbije Velimira Ilića u subotu je na porodičnom imanju ujela zmija, a posle zbrinjavanja u čačanskoj bolnici, pušten je na kućno lečenje i, kako je rekao Tanjugu, oseća se dobro. "Odmah sam prebačen u čačansku Opštu bolnicu… »
Oglasio se Velja Ilić nakon ujeda zmije

Oglasio se Velja Ilić nakon ujeda zmije

Nova 29.10.2023
Lider Nove Srbije Velimir Ilić oglasio se nakon što ga je juče ujela zmija, zbog čega je bio hospitalizovan. U izjavi za Nova.rs Ilić kaže da se sada oseća dobro, a da se incident desio u njegovom voćnjaku, kada je orezivao šljivu. „Dobro sam… »
Oglasio se Velja Ilić: Ispričao kako ga je ujela zmija

Oglasio se Velja Ilić: Ispričao kako ga je ujela zmija

Telegraf 29.10.2023
Ilić je otkrio da se sve odigralo u njegovom voćnjaku. Lider Nove Srbije Velimir Ilić oglasio se nakon što je proveo noć u bolnici zbog ujeda zmije. Ilić je rekao da se sve dogodilo u njegovom voćnjaku kada je orezivao šljivu. "To se desilo u mom… »
Velju Ilića ujela zmija: Prevezen u čačansku bolnicu

Velju Ilića ujela zmija: Prevezen u čačansku bolnicu

N1 Info 29.10.2023
Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija, saznaje Nova.rs. Kako navodi Nova.rs komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak gde je bio smešten na internom odeljenju ove zdravstvene… »
Velju Ilića ujela zmija, poznato u kakvom je stanju

Velju Ilića ujela zmija, poznato u kakvom je stanju

Nova 29.10.2023
Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija, saznaje Nova.rs. Prema našim informacijama, komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove… »
Velimir Ilić primljen u bolnicu! Ujela ga zmija: Odmah primio serum - Evo u kakvom je stanju

Velimir Ilić primljen u bolnicu! Ujela ga zmija: Odmah primio serum - Evo u kakvom je stanju

Mondo 29.10.2023
Velimira Ilića je ujela zmija. Velimira Ilića je ujela zmija. Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija. Prema informacijama, komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio… »
Velju Ilića ujela zmija, završio u bolnici

Velju Ilića ujela zmija, završio u bolnici

Telegraf 29.10.2023
Incident se dogodio u selu Kačulice. Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija. Incident se dogodio u selu Kačulice, gde Ilićeva kćerka ima Dom za stare. Ilića su komšije prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je… »

Vesti dana »