Повезане вести

Лидера Нове Србије Велимира Илића ујела змија

Лидера Нове Србије Велимира Илића ујела змија

Политика 29.10.2023
ЧАЧАК – Лидера Нове Србије Велимира Илића у суботу је на породичном имању ујела змија, а после збрињавања у чачанској болници, пуштен је на кућно лечење и, како је рекао Тањугу, осећа се добро. „Одмах сам пребачен у чачанску… »
Велимира Илића ујела змија, пуштен на кућно лечење: Нисам је видео, ухватио сам је у руку

Велимира Илића ујела змија, пуштен на кућно лечење: Нисам је видео, ухватио сам је у руку

Еуроневс 29.10.2023
Лидера Нове Србије Велимира Илића у суботу је на породичном имању ујела змија, а после збрињавања у чачанској болници, пуштен је на кућно лечење и, како је рекао Тањугу, осећа се добро. "Одмах сам пребачен у чачанску Општу… »
Огласио се Веља Илић након уједа змије

Огласио се Веља Илић након уједа змије

Нова 29.10.2023
Лидер Нове Србије Велимир Илић огласио се након што га је јуче ујела змија, због чега је био хоспитализован. У изјави за Нова.рс Илић каже да се сада осећа добро, а да се инцидент десио у његовом воћњаку, када је орезивао… »
Огласио се Веља Илић: Испричао како га је ујела змија

Огласио се Веља Илић: Испричао како га је ујела змија

Телеграф 29.10.2023
Илић је открио да се све одиграло у његовом воћњаку. Лидер Нове Србије Велимир Илић огласио се након што је провео ноћ у болници због уједа змије. Илић је рекао да се све догодило у његовом воћњаку када је орезивао шљиву… »
Вељу Илића ујела змија: Превезен у чачанску болницу

Вељу Илића ујела змија: Превезен у чачанску болницу

Н1 Инфо 29.10.2023
Лидера Нове Србије, Велимира Илића јуче у поподневним сатима ујела је змија, сазнаје Нова.рс. Како наводи Нова.рс комшије су га, након тог немилог догађаја, превезле у Општу болницу Чачак где је био смештен на интерном одељењу… »
Вељу Илића ујела змија, познато у каквом је стању

Вељу Илића ујела змија, познато у каквом је стању

Нова 29.10.2023
Лидера Нове Србије, Велимира Илића јуче у поподневним сатима ујела је змија, сазнаје Нова.рс. Према нашим информацијама, комшије су га, након тог немилог догађаја, превезле у Општу болницу Чачак. Он је био хоспитализован на… »
Велимир Илић примљен у болницу! Ујела га змија: Одмах примио серум - Ево у каквом је стању

Велимир Илић примљен у болницу! Ујела га змија: Одмах примио серум - Ево у каквом је стању

Мондо 29.10.2023
Велимира Илића је ујела змија. Велимира Илића је ујела змија. Лидера Нове Србије, Велимира Илића јуче у поподневним сатима ујела је змија. Према информацијама, комшије су га, након тог немилог догађаја, превезле у Општу болницу… »
Вељу Илића ујела змија, завршио у болници

Вељу Илића ујела змија, завршио у болници

Телеграф 29.10.2023
Инцидент се догодио у селу Качулице. Лидера Нове Србије, Велимира Илића јуче у поподневним сатима ујела је змија. Инцидент се догодио у селу Качулице, где Илићева кћерка има Дом за старе. Илића су комшије превезле у Општу болницу… »

Вести дана »