Повезане вести
Велимира Илића ујела змија док је орезивао воће: Хитно хоспитализован у чачанску болницу
РИНА 29.10.2023
Велимира Илића ујела змија док је орезивао воће: Хитно хоспитализован у чачанску болницу Чачак - Лидера Нове Србије Велимира Илића јуче у послеподневним часовима на породичном имању у току резидбе воћа ујела је змија, како је… »
Лидера Нове Србије Велимира Илиц́а ујела змија
Спутник 29.10.2023
Лидера Нове Србије Велимира Илиц́а у суботу је на породичном имању ујела змија, а после збрињавања у чачанској болници, пуштен је на куц́но лечење и, како је рекао Тањугу, осец́а се добро. "Одмах сам пребачен у чачанску… »
Огласио се веља Илић након што га је ујела змија: Открио шта се десило – „Орезивао сам шљиву, ставио сам руку на корен…“…
У центар 29.10.2023
Лидер Нове Србије Велимир Илић огласио се након што га је јуче ујела змија, због чега је био хоспитализован. У изјави Велимир Илић каже да се сада осећа добро, а да се инцидент десио у његовом воћњаку, када је орезивао шљиву… »
Вести дана »
"Трамп је све више фрустриран због Путина"! Огласила се Бела кућа: Састанак "једног дана", председник није видео довољно акције Русије!
Курир пре 15 минутајош 57 повезаних
Леброн Џејмс уплетен у скандал века: Потпуни хаос у НБА лиги, падају маске
Мондо пре 54 минутајош 30 повезаних
Хиљаде људи на маршу у Будимпешти подржало Орбана, на ривалском скупу хиљаде подржале опозицију
Бета пре 3 сатајош 25 повезаних