Povezane vesti
Roditeljima iz vrtića u Beogradu stigle četiri ponude za ekskurziju i zbog svake su se uhvatili za glavu
Nova 30.10.2023
Dok se deca raduju odlasku na jednodnevne izlete, ekskurzije i rekreativne nastave, roditelji se hvataju za glavu zbog astronomskih cena koje idu čak i do 40.000 dinara, iako se radi o boravku na sedam dana i to u okviru Srbije. Mama četvorogodišnje… »
Jelena mora da odvoji 80.000 dinara da bi joj deca išla na ekskurziju - i to sa vrtićem! 7 dana na Kopaoniku kao na moru
Mondo 30.10.2023
Roditeljima mališana koji idu u jedan vrtić na Karaburmi, predstavljena je ponuda za zimovanje i za izlet na Avali koja je paprena. Roditeljima mališana koji idu u jedan vrtić na Karaburmi, predstavljena je ponuda za zimovanje i za izlet na Avali koja… »
Šta roditelji plaćaju: Rekreativne za predškolce koštaju i po više stotina evra
N1 Info 30.10.2023
Roditelji dece beogradskih vrtića ovih dana su razapeti između želje da dete pošalju na zimovanje s drugarima i svojih finansijskih (ne)mogućnosti da želju ispune. Naime, ponude koje su dobili idu i preko 40.000 dinara za sedmodnevni boravak na… »
Ekskurzije dece u vrtićima koštaju po nekoliko stotina evra: Šta roditelji sve plaćaju?
Radio 021 30.10.2023
Roditelji dece beogradskih vrtića ovih dana su razapeti između želje da dete pošalju na zimovanje s drugarima i svojih finansijskih (ne)mogućnosti da tu želju ispune. Naime, ponude koje su dobili idu i preko 40.000 dinara za sedmodnevni boravak na… »
Vesti dana »

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

Kandidatkinja SNS izgubila na izborima za predsednika Matice slovačke
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih