Povezane vesti
Novi rokovi za program „Moja prva plata“
Jug press 30.10.2023
LESKOVAC-VRANJE-NIŠ Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja… »
“Moja prva plata“ u Jagodini: Novi rokovi za prijavljivanje
Večernje novosti 30.10.2023
Zbog velike zainteresovanosti poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, definisani su novi rokovi po fazama realizacije ovog programa, saznaju „Novosti“ od Svetlane Mitrović, direktorke NZS Filijale u Jagodini. Jagodinska… »
Moja prva plata: Šansa za mlade do 7. novembra
Bujanovačke 30.10.2023
Bujanovac, 30. oktobar 2023. Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program „Moja prva plata“, porduženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih… »
Vesti dana »

Deset meseci od pada nadstrešnice: Protesti u Beogradu i Novom Sadu - minut ćutanja i bele ruže
BBC News pre 9 minutajoš 36 povezanih

Cakić: Prošla školska godina puna izazova, ovu osnovne škole spremno dočekuju
Jug press pre 33 minutajoš 31 povezana

Dva spektakularna poteza Micića digla Evropu na noge i jedan komentar koji sumira kako se ostatak Evrobasketa oseća VIDEO
Nova pre 13 minutajoš 88 povezanih

"Ovo je protreslo planetu" Da li je ovo novi sistem bezbednosti i da li su Putin i Si su sklopili dogovor? Oči sveta su širom otvorene (video)
Dnevnik pre 1 satjoš 57 povezanih

Prvi dan primene Uredbe o cenama, privikavanje i za inspektore i za trgovce
RTS pre 1 satjoš 60 povezanih