Povezane vesti
Novi rokovi za program „Moja prva plata“
Jug press 30.10.2023
LESKOVAC-VRANJE-NIŠ Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa… »
“Moja prva plata“ u Jagodini: Novi rokovi za prijavljivanje
Večernje novosti 30.10.2023
Zbog velike zainteresovanosti poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, definisani su novi rokovi po fazama realizacije ovog programa, saznaju „Novosti“ od Svetlane Mitrović, direktorke NZS Filijale u Jagodini… »
Moja prva plata: Šansa za mlade do 7. novembra
Bujanovačke 30.10.2023
Bujanovac, 30. oktobar 2023. Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program „Moja prva plata“, porduženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih… »
Vesti dana »
"Nisam siguran da su izbori najbolji način": Bilčik: Nadam se da će Univerzitet pozitivno odgovoriti na Vučićev poziv, Vlada mora da ponudi kredibilne odgovore na zahteve građana
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu nije prihvatio poziv predsednika Vučića na razgovor
RTS pre 55 minutajoš 28 povezanih