Povezane vesti
Novi rokovi za program „Moja prva plata“
Jug press 30.10.2023
LESKOVAC-VRANJE-NIŠ Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa… »
Politika 30.10.2023
Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva… »
Zbog velikog interesovanja produženi rokovi za program „Moja prva plata“
Rešetka 30.10.2023
Zbog izuzetno velike zainteresovanosti poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, definisani su novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva plata“. Tako će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje… »
ROMinfomedia 30.10.2023
Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Leskovac saopštila je danas da su zbog izuzetno velike zainteresovanosti poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenili da je u interesu svih učesnika da se… »
“Moja prva plata“ u Jagodini: Novi rokovi za prijavljivanje
Večernje novosti 30.10.2023
Zbog velike zainteresovanosti poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, definisani su novi rokovi po fazama realizacije ovog programa, saznaju „Novosti“ od Svetlane Mitrović, direktorke NZS Filijale u Jagodini… »
OK radio 30.10.2023
Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva… »
Moja prva plata: Šansa za mlade do 7. novembra
Bujanovačke 30.10.2023
Bujanovac, 30. oktobar 2023. Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program „Moja prva plata“, porduženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih… »
NSZ: Produženi rokovi za program Moja prva plata
Glas Zaječara 30.10.2023
Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, porduženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta trajati do 7… »
Novi rokovi za program „Moja prva plata”
Glas Šumadije 30.10.2023
Kako vlada velika zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata”, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva plata”, istuču iz… »
Objavljeni novi rokovi za program „Moja prva plata“
Kragujevac Press 30.10.2023
Kako vlada velika zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata”, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva plata”, istuču iz… »
NSZ: Novi rokovi za program „Moja prva plata“
Jugmedia 30.10.2023
Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je danas da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, produženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta trajati do 7… »
NSZ: Novi rokovi za program Moja prva plata
Radio sto plus 30.10.2023
Prijavljivanje nezaposlenih, mladih za učešće u programu biće u periodu od 13. novembra do 6. decembra. Poslodavci će kandidate birati od 7. decembra do 22. decembra. Na portalu “Moja prva plata” najkasnije do 29. decembra biće objavljena… »
Novi rokovi za pomoć države mladima: Evo kad su prijave, a kada rang lista za "Moja prva plata"
Blic 30.10.2023
Niške vesti 30.10.2023
Tako će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih pozicija biti realizovano u periodu od 10.10. do 07.11. Prijavljivanje nezaposlenih mladih za učešće u programu biće realizovano u periodu od 13.11.2023. do 06.12. ove godine. Proces… »
Ozon 30.10.2023
Sremska Mitrovica, Ozon Media – Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 6 satijoš 2 povezane