Povezane vesti
Tanja Savić hitno morala u bolnicu: Obratila se javno fanovima, evo šta se dešava sa pevačicom
Kurir 30.10.2023
Pevačica Tanja Savić na Instagram profilu objavila je video u kom objašnjava svojim pratiocima i publici da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže nastup u Sloveniji, koji je imala zakazano. - Dragi moji imam važno obaveštenje, čujete kakav… »
Tanja Savić je hitno morala u bolnicu: Pevačica odložila nastup, pa se obratila javno fanovima
Nova 30.10.2023
Pevačica Tanja Savić bila je primorana da otkaže nastup zbog zdravstvenog stanja. Pevačica Tanja Savić putem svog Instagram profila obratila se fanovima, kako bi sa njima podelila važno saopštenje. Naime, ona je objavila video u kojem objašnjava… »
Tanja Savić završila u bolnici! Otkazala nastup i javno se obratila fanovima - "Ne znam šta će da mi kažu" (video)
Mondo 30.10.2023
Tanja Savić zbog zdravstvenog stanja morala je da otkaže nastup u Sloveniji. Tanja Savić zbog zdravstvenog stanja morala je da otkaže nastup u Sloveniji. Pevačica Tanja Savić na Instagram profilu objavila je video u kom objašnjava svojim pratiocima… »
"Ovaj video sam poslala vlasniku kluba": Tanji Savić pogoršano zdravstveno stanje: "Ne smem da pevam"
Blic 30.10.2023
Pevačica Tanja Savić na Instagram profilu objavila je video u kom objašnjava svojim pratiocima i publici da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže zakazani nastup u Sloveniji. Ona je ispričala da je krenula kod doktora nakon što je dobila… »
Vesti dana »
Vlada već ukinula imunitet Goranu Vesiću, Šabić kaže: „Opet neka neuhvatljiva kombinacija“
N1 Info pre 16 minutajoš 20 povezanih
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Nedeljnik pre 5 satijoš 8 povezanih
BLOG UŽIVO „Opkoljavaju nas“: Policiji stiglo pojačanje, aktivisti napravili kamp na zauzetom delu mosta, uskoro počinje ključni sastanak
Nova pre 16 minutajoš 23 povezane
Hezbolah tvrdi da je gađao vojne ciljeve u Tel Avivu i na jugu Izraela
Beta pre 45 minutajoš 19 povezanih
Jandrić: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
Telegraf pre 26 minutajoš 17 povezanih