Povezane vesti
Novi rokovi za program „Moja prva plata“
InfoLIGA 30.10.2023
Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva… »
Produženi rokovi za „Moju prvu platu“, prijava poslodavaca do 7. novembra
Zoom UE 30.10.2023
Nacionalna služba za zapošljavanje (NZS) saopštila je danas da su zbog izuzetno velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih mladih produženi rokovi za prijavu i realizaciju programa „Moja prva plata“, tako da se poslodavci mogu prijaviti do… »
Novi rokovi za program „Moja prva plata“
RTK 30.10.2023
Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva… »
Saopšteni novi rokovi za program Moja prva plata
Biznis.rs 30.10.2023
prijavljivanje produženo do 7. novembra. Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je danas da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, produženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i… »
Novi rokovi za „Moju prvu platu“ zbog velikog interesovanja
Nova ekonomija 30.10.2023
Prijavljivanje nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“ biće realizovano u periodu od 13. novembra do 6. decembra, a prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta će se obaviti do 7. novembra. Kako je navela… »
Nacionalna služba za zapošljavanje: Novi rokovi za program "Moja prva plata" počinju 10. oktobra
Euronews 30.10.2023
Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu "Moja prva plata", procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa "Moja prva plata"… »
NSZ: Novi rokovi za program Moja prva plata
Novi magazin 30.10.2023
Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je danas da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, porduženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta trajati do 7… »
NSZ: Produženi rokovi za program Moja prva plata
N1 Info 30.10.2023
Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, porduženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta trajati do 7… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane