Povezane vesti
Novi rokovi za program „Moja prva plata“
InfoLIGA 30.10.2023
Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva… »
Produženi rokovi za „Moju prvu platu“, prijava poslodavaca do 7. novembra
Zoom UE 30.10.2023
Nacionalna služba za zapošljavanje (NZS) saopštila je danas da su zbog izuzetno velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih mladih produženi rokovi za prijavu i realizaciju programa „Moja prva plata“, tako da se poslodavci mogu prijaviti do… »
Novi rokovi za program „Moja prva plata“
RTK 30.10.2023
Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva… »
Saopšteni novi rokovi za program Moja prva plata
Biznis.rs 30.10.2023
prijavljivanje produženo do 7. novembra. Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je danas da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, produženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i… »
Novi rokovi za program "Moja prva plata"
RTV 30.10.2023
BEOGRAD - Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu "Moja prva plata", procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa "Moja prva… »
Novi rokovi za „Moju prvu platu“ zbog velikog interesovanja
Nova ekonomija 30.10.2023
Prijavljivanje nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“ biće realizovano u periodu od 13. novembra do 6. decembra, a prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta će se obaviti do 7. novembra. Kako je navela… »
Mladi mogu do prvog zaposlenja preko programa „Moja prva plata” a evo i kako
Dnevnik 30.10.2023
Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da postoji velika zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“. Zbog toga NSZ odredila je nove rokove po fazama realizacije programa „Moja prva… »
Nacionalna služba za zapošljavanje: Novi rokovi za program "Moja prva plata" počinju 10. oktobra
Euronews 30.10.2023
Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu "Moja prva plata", procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa "Moja prva plata"… »
NSZ: Novi rokovi za program Moja prva plata
Novi magazin 30.10.2023
Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je danas da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, porduženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta trajati do 7… »
NSZ: Produženi rokovi za program Moja prva plata
N1 Info 30.10.2023
Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, porduženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta trajati do 7… »
Novi rokovi u okviru programa Moja prva plata, razlog - "veliko interesovanje poslodavaca i mladih"
Radio 021 30.10.2023
Objavljeni su novi rokovi po fazama realizacije programa "Moja prva plata", saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ). Kako kažu u NSZ, razlog je veliko interesovanje poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u ovom programu. Tako će… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Rektorat i fakultete na Studentskom trgu: Blokada do ispunjenja svih zahteva (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 40 povezanih
Danica Popović o najavljenom povećanju penzija: Politički potez smirivanja tenzija u društvu
N1 Info pre 58 minutajoš 30 povezanih
Studenti u blokadi u Novom Sadu i Beogradu: Ne planiramo da prekinemo, zahtevi su razumni
N1 Info pre 10 minutajoš 26 povezanih