Povezane vesti

Sin bosanske pevačice poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći: Imao je samo 27 godina

Sin bosanske pevačice poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći: Imao je samo 27 godina

Nova 30.10.2023
Sin poznate bosanske pevačice Lejle Šabić, Amar (27) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, 27. oktobra u Tuzli. Amar, sin popularne pevačice poznatije kao Lejla Leky bio je vozač autobusa, a okolnosti pod kojima je smrtno… »
"Što me napusti, svetinjo moja" Pevačicina snajka slomljena zbog smrti supruga, ne može da dođe sebi, uputila mu…

"Što me napusti, svetinjo moja" Pevačicina snajka slomljena zbog smrti supruga, ne može da dođe sebi, uputila mu…

Kurir 30.10.2023
Azra Šabić, supruga Amara Šabića (27), sina bosanske pevačice Lejle Leki, koji je poginuo kada je autobusom sleteo sa puta, oglasila se na društvenim mrežam potresnom porukom. Ona je na svom profilu na Fejsbuku objavila umrlicu i napisala: - Dušo… »
Oglasila se žena poginulog sina bosanske pevačice, objavom sve rastužila: "Dušo moja, što me ostavi..."

Oglasila se žena poginulog sina bosanske pevačice, objavom sve rastužila: "Dušo moja, što me ostavi..."

Blic 30.10.2023
Sin poznate bosanske pevačice Lejle Šabić, Amar (27) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, 27. oktobra u Tuzli. Amar je iza sebe ostavio suprugu Azru koja se sada oglasila na društvenim mrežama i objavom rastužila sve… »
Dve tragedije za dva meseca: Bosanska pevačica izgubila sina u saobraćajnoj nesreći, a nedavno je ostala i bez njega

Dve tragedije za dva meseca: Bosanska pevačica izgubila sina u saobraćajnoj nesreći, a nedavno je ostala i bez njega

Blic 30.10.2023
Amar Šabić (27), sin poznate bosanske pevačice Lejle Leki, nastradao je u saobraćajnoj nesreći 27. oktobra u Tuzli. Lejla je u znak žalosti na svom Fejsbuk profilu profilnu sliku uklonila i zamenila je crnom pozadinom, ali je i podelila umrlicu… »

Vesti dana »