Повезане вести
Где је запело: Како ће десница на изборе после пропалих преговора о уједињењу
Н1 Инфо 30.10.2023
Преговори државотворне опозиције о уједињењу у једну предизборну колону пропали су. Састанка је новдно пре потписивања споразума прекинуо супруг Милице Ђурђевић, Стефан Стаменковски, из странке Заветници. Где је запело код… »
Јовановић (Народна странка) за Инсајдер о неуспешном састанку државотворне опозиције: На изборе можда у више од две колоне
Инсајдер 30.10.2023
У недељу, 29. октобра, је био састанак државотворне опозиције, који је нажалост после готово петочасовног разговора, где се у једном тренутку и дошло до компромиса, на крају завршен неуспешно. Тако да, у овом тренутку делује да… »
Јовановић (Нови ДСС) одговара хоће ли НАДА на изборе са Народном странком након неуспеха преговора око једне листе деснице
Данас 30.10.2023
Председник Нове Демократске странке Србије Милош Јовановић каже да ће коалиција НАДА, коју уз Нови ДСС чини и ПОКС, на изборе највероватније изаћи у овом формату. Након што су медији данас пренели да су преговори око једне листе… »
Десница на изборе иде вероватно у две колоне, Јовановић: Покушали смо да дамо себи још једну шансу
Еуроневс 30.10.2023
Представници десно оријентисаних парламентарних странака нису постигли сагласност о заједничком изласку на предстојеће изборе и вероватно ће наступити у две колоне. Како је Тањугу речено у тим странкама, јуче је одржан састанак… »
Десница неће заједно на изборе: Излазе у две колоне, "сложили се да се не слажу око неких ствари"
Радио 021 30.10.2023
Странке деснице договориле су се да ипак на наредне изборе неће излазити заједно него у две колоне. Једну колону чиниће Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) и Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), а другу Српска странка… »
Пропали преговори „државотворне опозиције“, Стаменковски спречио договор
Н1 Инфо 30.10.2023
Представници "државотворне опозиције" нису на састанку који је у недељу трајао више од пет сати постигли договор о заједничком наступу на предстојећим изборима. Како је за Н1 потврђено у врху једне од странака учесница, били су… »
Матија Бећковић: Док сам ја био на састанку странака деснице договор о једној листи је био постигнут
Н1 Инфо 30.10.2023
Академик Матија Бећковић изјавио је да су се странке десног блока јуче договориле о формирању јединствене изборне листе. Бећковић је агенцији Бета казао да је он присуствовао вишечасовном састанку све док није дошло до договора… »
Бећковић: Док сам ја био на састанку, договор о једној изборној листи је био постигнут
Нови магазин 30.10.2023
Академик Матија Бећковић изјавио је данас да су се странке десног блока јуче договориле о формирању јединствене изборне листе. Бећковић је агенцији Бета казао да је он присуствовао вишечасовном састанку све док није дошло до… »
Пропали преговори: Десничари нису успели да се договоре, на изборе иду у две колоне! Ево шта је тражио Милош Јовановић
Курир 30.10.2023
Представници такозване државотворне опозиције нису јуче, на састанку који је трајао више од пет сати, успели да се договоре о једној колони за децембарске изборе, потврдила је за Н1 Милица Ђурђевић Стаменковски, председница… »
Пропали преговори државотворне опозиције, Стаменковски спречио договор
Нови магазин 30.10.2023
Представници државотворне опозиције нису на састанку који је у недељу трајао више од пет сати постигли договор о заједничком наступу на предстојећим изборима. Како је за Н1 потврђено у врху једне од странака учесница, били су на… »
Бећковић за БЕТУ: Док сам ја био на састанку, договор о једној изборној листи је био постигнут
Радио сто плус 30.10.2023
Бећковић је агенцији Бета казао да је он присуствовао вишечасовном састанку све док није дошло до договора између лидера странака тзв. државотворне опозиције о заједничком наступу на предстојећим изборима. На питање Бете да ли… »
Шта пише у документу који је Нови ДСС понудио остатку деснице као услов за једну листу? (ФОТО)
Данас 30.10.2023
Друштвеним мрежама кружи документ са условима за коалицију пет десно оријентисаних парламентарних странака, који је Нови ДСС, у име коалиције НАДА, поставио осталим опцијама. Папир је насловљен као „Основе деловања након… »
Вести дана »
Родитељи ђака ОШ „Дринка Павловић“ покренули петицију за уклањање шатора испред Скупштине
Недељник пре 52 минутајош 47 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији и глобалне промене на тржишту нафте
Наслови.аи пре 48 минутајош 44 повезане
Ђоковић: Федерер, Надал, Мари и ја смо подигли тенис на виши ниво
Спорт клуб пре 2 минутајош 50 повезаних