Povezane vesti
Novak Đoković: Svaki put kad igram Grend slem izgubim jedan život
Euronews 30.10.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je, pred početak Masters turnira u Parizu, da mu je sada mnogo teže da pronađe motivaciju nego pre pet ili 10 godina. "Ako 25. titula dođe u januaru, to bi bilo sjajno. Dobio sam sjajne reakcije nakon… »
Đoković pred početak mastersa u Parizu: Sada mi treba više motivacije nego pre pet ili 10 godina
Dnevnik 30.10.2023
PARIZ: Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je, pred početak Masters turnira u Parizu, da mu je sada mnogo teže da pronađe motivaciju nego pre pet ili 10 godina. "Ako 25. titula dođe u januaru, to bi bilo sjajno. Dobio sam sjajne reakcije nakon… »
Novak: Nekad se osećam kao mačka sa devet života
Sport klub 30.10.2023
Novak Đoković je u razgovoru za Evrosport otkrio da mu je potrebno nešto više načina da se motiviše sada, u poznoj fazi svoje karijere. Đoković je u 37. godini života, ali je ove sezone osvojio tri grend slem titule. „I ja sam čovek sa manama. Treba mi… »
Vesti dana »

Bogdan Bogdanović završio Eurobasket zbog teške povrede, Stefan Jović preuzima kapitensku traku
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 50 povezanih

Nema više stabilnog vremena, evo kakvo nas vreme očekuje prvog dana septembra Sunčan dan samo pred oluju koja dolazi
Alo pre 11 minutajoš 19 povezanih

Plakati na školama u Severnoj Mitrovici: „Hoću da učim“, „Ne damo Srbiju“, „Hoću normalan život“
Danas pre 11 minutajoš 15 povezanih