Povezane vesti
Novak Đoković: Svaki put kad igram Grend slem izgubim jedan život
Euronews 30.10.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je, pred početak Masters turnira u Parizu, da mu je sada mnogo teže da pronađe motivaciju nego pre pet ili 10 godina. "Ako 25. titula dođe u januaru, to bi bilo sjajno. Dobio sam sjajne reakcije nakon… »
Đoković pred početak mastersa u Parizu: Sada mi treba više motivacije nego pre pet ili 10 godina
Dnevnik 30.10.2023
PARIZ: Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je, pred početak Masters turnira u Parizu, da mu je sada mnogo teže da pronađe motivaciju nego pre pet ili 10 godina. "Ako 25. titula dođe u januaru, to bi bilo sjajno. Dobio sam sjajne reakcije… »
Novak: Nekad se osećam kao mačka sa devet života
Sport klub 30.10.2023
Novak Đoković je u razgovoru za Evrosport otkrio da mu je potrebno nešto više načina da se motiviše sada, u poznoj fazi svoje karijere. Đoković je u 37. godini života, ali je ove sezone osvojio tri grend slem titule. „I ja sam čovek sa manama… »
Vesti dana »

26 Godina od početka Nato bombardovanja: Sirene su se oglasile oko 19.45, a prve bombe pogodile su ovu tačku u Srbiji i uzele mladog vojnika Bobana
Kurir pre 32 minutajoš 14 povezanih

"Brate, otišao si brže od naših motora": Prijatelj Peđe Bošnjaka objavio zajedničku sliku koja slama srca i potresnim rečima se oprostio od pevača
Blic pre 56 minutajoš 7 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 2 minutajoš 5 povezanih

Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTS pre 2 minutajoš 3 povezane