Povezane vesti

„Izraelski ambasador kao militantni agitator lupeta a beda od vlade ćuti“: Milanović opet kritikovao Vladu Hrvatske zbog…

„Izraelski ambasador kao militantni agitator lupeta a beda od vlade ćuti“: Milanović opet kritikovao Vladu Hrvatske zbog…

Danas 30.10.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović danas je ponovo oštro kritikovao Vladu zbog toga što je Hrvatska glasala u petak protiv rezolucije Ujedinjenih nacija o Gazi, rekavši da je sve urađeno njemu iza leđa te da je njegova država trebalo da bude… »
Milanovićeva izjava o Izraelu koja će podići mnogo bure: Mi nismo proganjali Jevreje u Drugom svetskom ratu, izraelski…

Milanovićeva izjava o Izraelu koja će podići mnogo bure: Mi nismo proganjali Jevreje u Drugom svetskom ratu, izraelski…

Nova 30.10.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo je danas komentarisao situaciju na Bliskom istoku i poručio da više neće da ćuti, jer Hrvatska nije proganjala Jevreje u Drugom svetskom ratu da bi, kako je rekao, sada morao da trpi baš svakakve, ali baš… »
"Bure ludila, tu nema normalnih": Milanović: Mi nismo potomci nacista, ne moramo da trpimo svakakve poteze izraelske vlade

"Bure ludila, tu nema normalnih": Milanović: Mi nismo potomci nacista, ne moramo da trpimo svakakve poteze izraelske vlade

Blic 30.10.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo je danas komentarisao situaciju na Bliskom istoku i poručio da više neće da ćuti i trpi baš svakakve poteze izraelske vlade bez ikakve odgovornosti. Istakao je da Hratska nema komplekse, iako je, kako… »

Vesti dana »