Повезане вести

Како се бајка претворила у пакао Александра Младеновић о бившем који јој је уништио живот: На лековима сам...

Како се бајка претворила у пакао Александра Младеновић о бившем који јој је уништио живот: На лековима сам...

Курир 30.10.2023
Александра Младеновић претрпела је драму протекле недеље када је јавно објавила да је њен сада већ бивши дечко Стефан Чечар претио да ће да се убије и да ју је покрао. Он је добио забрану приласка и налог да хитно напусти… »
Витлао пиштољем и говорио да ће да се упуца! Александра Младеновић о драми са бившим дечком - "На лековима сам!"

Витлао пиштољем и говорио да ће да се упуца! Александра Младеновић о драми са бившим дечком - "На лековима сам!"

Мондо 30.10.2023
Александра Младеновић поделила је нове детаље драме са бившим дечком. Александра Младеновић поделила је нове детаље драме са бившим дечком. Певачица Александра Младеновић нашла се у центру скандала када је бившег дечка… »
"Отишао је у шуму, витлао пиштољем и говорио да ће да се упуца": Александра Младеновић открила све детаље драме са бившим…

"Отишао је у шуму, витлао пиштољем и говорио да ће да се упуца": Александра Младеновић открила све детаље драме са бившим…

Блиц 30.10.2023
Певачица Александра Младеновић прошла је кроз агонију због бившег дечка Стефана Ц, који јој је претио убиством и самоубиством. Она је сада у великој исповести открила све детаље даме, а на самом почетку је открила како се осећа… »

Вести дана »