Povezane vesti
Nakon dve godine Tamara Kalinić dočekala pravdu! Uhapšeni ljudi koji su joj uništili život, osuđeni na devet godina
Kurir 30.10.2023
U julu 2021. godine Tamari Kalinić lopovi su opljačkali stan u Parizu i odneli stvari vredne više od 300.000 evra. "Odneli su mi sve", izjavila je Tamara tada, a policija joj je tada rekla da je "sama pokazivala šta sve ima". Skoro dve godine kasnije… »
Tamara Kalinić je opljačkana pre dve godine, lopovi sada uhapšeni i osuđeni na devet godina: "Naučila sam lekciju, moje stvari…
Blic 30.10.2023
U julu 2021. godine Tamari Kalinić lopovi su opljačkali stan u Parizu i odneli stvari vredne više od 300.000 evra. "Odneli su mi sve", izjavila je Tamara tada, a policija joj je tada rekla da je "sama pokazivala šta sve ima". Skoro dve godine kasnije… »
Vesti dana »

“Pogođeno srce Tel Aviva”: Fotogalerija iranske operacije ‘Pravo obećanje 3’
Al Jazeera pre 34 minutajoš 27 povezanih

Macut za RTS: Dogovorili smo vremenski okvir kako da do kraja jula završimo zimski semestar i pristupimo upisu brucoša
RTS pre 49 minutajoš 15 povezanih

Netanjahu poručio Irancima da se Izrael ne bori protiv njih već protiv vlasti
IndeksOnline pre 4 minutajoš 50 povezanih

Netanjahu sve prevario, pa pobegao?! Najavio odmor dan pre brutalnog napada, a evo gde se sada potencijalno nalazi (foto)
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih

„Da li to od nas tražite da ponovo blokiramo RTS“: Studenti se obratili Skupštini povodom problema u izboru Saveta REM-a
Pravda pre 2 satajoš 63 povezane