Povezane vesti
Nakon dve godine Tamara Kalinić dočekala pravdu! Uhapšeni ljudi koji su joj uništili život, osuđeni na devet godina
Kurir 30.10.2023
U julu 2021. godine Tamari Kalinić lopovi su opljačkali stan u Parizu i odneli stvari vredne više od 300.000 evra. "Odneli su mi sve", izjavila je Tamara tada, a policija joj je tada rekla da je "sama pokazivala šta sve ima". Skoro dve godine kasnije… »
Tamara Kalinić je opljačkana pre dve godine, lopovi sada uhapšeni i osuđeni na devet godina: "Naučila sam lekciju, moje stvari…
Blic 30.10.2023
U julu 2021. godine Tamari Kalinić lopovi su opljačkali stan u Parizu i odneli stvari vredne više od 300.000 evra. "Odneli su mi sve", izjavila je Tamara tada, a policija joj je tada rekla da je "sama pokazivala šta sve ima". Skoro dve godine kasnije… »
Vesti dana »
Zašto je Moskva munjevito pristala da proda NIS Srbija mora da bira kupca koji neće smetati Vašingtonu
Dnevnik pre 12 minutajoš 57 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 6 satijoš 30 povezanih
Dijana Hrka i Milomir Jaćimović udružuju snage: Pozivaju građane da se pridruže protestu u subotu
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih
Gvadalahara i Monterej biće domaćini interkontinentalnog baraža za Svetsko prvenstvo
RTS pre 37 minutajoš 37 povezanih