Povezane vesti

Biće još mnogo teških stvari i teških odluka: Vučić najavio važne razgovore sa Ursulom fon der Lajen

Biće još mnogo teških stvari i teških odluka: Vučić najavio važne razgovore sa Ursulom fon der Lajen

Danas 30.10.2023
Sačuvali smo Srbiju, ali ne možete da se osećate dobro dok traje teror nad Srbima na KiM. Sutra imam razgovor sa predsednicom Evropske komisije Fon der Lajen u četiri oka, a potom sledi i večera. Razgovaraćemo o svim važnim pitanjima za Srbiju… »
Vučić: Industrijska proizvodnja do 2,8 odsto, veća nego što smo očekivali

Vučić: Industrijska proizvodnja do 2,8 odsto, veća nego što smo očekivali

Danas 30.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da se očekuje rast industrijske proizvodnje od 2,7 do 2,8 odsto i da „industrija vuče napredak“. „Mislim da će rast industrijske proizvodnje ići i do 2,7 -2,8 odsto. Industrija vuče… »
"Sačuvali smo Srbiju, uprkos svemu": Vučić: Sutra ću sa Ursulom fon der Lajen pričati o svim važnim stvarima za našu…

"Sačuvali smo Srbiju, uprkos svemu": Vučić: Sutra ću sa Ursulom fon der Lajen pričati o svim važnim stvarima za našu…

Blic 30.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi da je situacija u Briselu bila teška i komplikovana. - Ono što je važno za ljude, mislim da smo sačuvali Srbiju, uprkos činjenici da i dalje traje… »
"Izgradnja pruge Niš: - Dimitrovgrad kreće za 7 dana" Vučić: "Prosečna plata kada sam postao predsednik Vlade je bila 329…

"Izgradnja pruge Niš: - Dimitrovgrad kreće za 7 dana" Vučić: "Prosečna plata kada sam postao predsednik Vlade je bila 329…

Blic 30.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi da izgradnja pruge Niš - Dimitrovgrad kreće za sedam dana. "Danas smo završili papire, za sedam dana krećemo izgradnju pruge Niš - Dimitrovgrad"… »

Vesti dana »