Povezane vesti
Biće još mnogo teških stvari i teških odluka: Vučić najavio važne razgovore sa Ursulom fon der Lajen
Danas 30.10.2023
Sačuvali smo Srbiju, ali ne možete da se osećate dobro dok traje teror nad Srbima na KiM. Sutra imam razgovor sa predsednicom Evropske komisije Fon der Lajen u četiri oka, a potom sledi i večera. Razgovaraćemo o svim važnim pitanjima za Srbiju… »
Vučić: Industrijska proizvodnja do 2,8 odsto, veća nego što smo očekivali
Danas 30.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da se očekuje rast industrijske proizvodnje od 2,7 do 2,8 odsto i da „industrija vuče napredak“. „Mislim da će rast industrijske proizvodnje ići i do 2,7 -2,8 odsto. Industrija vuče… »
"Sačuvali smo Srbiju, uprkos svemu": Vučić: Sutra ću sa Ursulom fon der Lajen pričati o svim važnim stvarima za našu…
Blic 30.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi da je situacija u Briselu bila teška i komplikovana. - Ono što je važno za ljude, mislim da smo sačuvali Srbiju, uprkos činjenici da i dalje traje… »
"Izgradnja pruge Niš: - Dimitrovgrad kreće za 7 dana" Vučić: "Prosečna plata kada sam postao predsednik Vlade je bila 329…
Blic 30.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi da izgradnja pruge Niš - Dimitrovgrad kreće za sedam dana. "Danas smo završili papire, za sedam dana krećemo izgradnju pruge Niš - Dimitrovgrad"… »
Vesti dana »
Novi presek studentskih blokada po gradovima: Broj fakulteta koji obustavljaju rad dramatično se povećava
Pravda pre 1 satjoš 65 povezanih
Ukinut policijski čas u Damasku; Francuska: Izrael da se povuče iz sirijskog dela Golanske visoravni
RTS pre 2 satajoš 42 povezane
(Foto) Vučić pokazao svu dokumentaciju o rekonstrukciji železnice: Biće javno objavljena! Ne očekujem kraj protesta, u pitanju je čista i suva politika
Kurir pre 45 minutajoš 31 povezana
Protest kod Predsedništva dok se Vučić obraćao javnosti: Okupljeni zviždali i vikali, za sutra najavili okupljanje ispred RTS-a (foto,video)
Blic pre 46 minutajoš 25 povezanih