Повезане вести

Глумци из серије „Пријатељи” опростили се од Метјуа Перија

Глумци из серије „Пријатељи” опростили се од Метјуа Перија

Политика 31.10.2023
Два дана након изненадне смрти глумца Метјуа Перија, његове колеге из серије „Пријатељи” – Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мет ЛеБлан и Дејвид Швимер – огласили су се у заједничкој изјави, у којој наводе да су… »
"Волим кад наркомани умру" Исмејао смрт Метјуа Перија, свет згрожен: Смешно је то што се удавио! Је л' сам у трендингу?

"Волим кад наркомани умру" Исмејао смрт Метјуа Перија, свет згрожен: Смешно је то што се удавио! Је л' сам у трендингу?

Мондо 31.10.2023
Комичар Кевин Бренан згрозио је многе и навукао гнев јавностио када је исмејао смрт глумца Метјуа Перија. Комичар Кевин Бренан згрозио је многе и навукао гнев јавностио када је исмејао смрт глумца Метјуа Перија. Вест о трагичној… »
„Кад умрем, знам да ће људи причати само о Пријатељима“: Метју Пери је својевремено открио по чему би волео да га памтимо…

„Кад умрем, знам да ће људи причати само о Пријатељима“: Метју Пери је својевремено открио по чему би волео да га памтимо…

Нова 31.10.2023
Глумац Метју Пери преминуо је у 55. години живота. Ова тужна вест шокирала је читав свет, а према првим информацијама, глумац се удавио у ђакузију у свом дому у Лос Анђелесу. Пери је најпознатији по улози Чендлера Бинга у култној… »
Телевизија: Глумци из серије Пријатељи скрхани због смрти Метјуа Перија - „Били смо као породица"

Телевизија: Глумци из серије Пријатељи скрхани због смрти Метјуа Перија - „Били смо као породица"

Јужне вести 31.10.2023
Гетти Имагес С лева на десно: Дејвид Швимер (Рос), Џенифер Анистон (Рејчел), Кортни Кокс (Моника), Мет ЛеБлан (Џои), Лиза Кудроу (Фиби) и Метју Пери (Чендлер) Главна глумачка екипа Пријатеља изјавила је да је „потпуно… »
Телевизија: Глумци из серије Пријатељи скрхани због смрти Метјуа Перија – „Били смо као породица“

Телевизија: Глумци из серије Пријатељи скрхани због смрти Метјуа Перија – „Били смо као породица“

Данас 31.10.2023
Главна глумачка екипа Пријатеља изјавила је да је „потпуно сломљена“ због смрти колеге Метјуа Перија, познатог као Чендлер Бинг из једне од најпопуларнихих телевизијских серија свих времена. У заједничкој изјави Џенифер… »
"Скрхани смо због његове смрти, ми смо породица", Огласила се петорка из "Пријатеља" заједничким саопштењем поводом смрти…

"Скрхани смо због његове смрти, ми смо породица", Огласила се петорка из "Пријатеља" заједничким саопштењем поводом смрти…

Вечерње новости 31.10.2023
ЧУВЕНА петорка из "Пријатеља" објавила је заједничко саопштење о Метјуу Перију, као што је и најављивано. Фото: Принтскрин твиттер Ево шта су Џенифер Анистон, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Метју Лебланк и Дејвид Швимер рекли о… »

Вести дана »