Povezane vesti
Kada sam je uzela u porodilištu znala sam to! Intervju Prijine majke - Bilo je teških trenutaka, svega, ali sad je tu...
Mondo 31.10.2023
Majka Aleksandre Prijović, Borka otvorila je dušu i posle pevačicinog ogromnog uspeha u Areni progovorila o naslednici i otkrila da je ona od njenog rođenja znala da će biti zvezda. Majka Aleksandre Prijović, Borka otvorila je dušu i posle pevačicinog… »
Veliki intervju prijine majke borke! Ostvarilo se prvo što sam rekla kad sam je uzela u ruke! Njene reči o zlim komentarima su…
Kurir 31.10.2023
Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, koja je osvojila celi region, priznala kada je prvi put pomislila da će Aleksandra biti zvezda, šta misli o strani koja ne podržava njenu ćerku, te šta je ono zbog čega, između ostalog, mlada pevačica ceni i… »
"Kada su mi je doneli u porodilištu rekla sam da sam rodila zvezdu": Majka Aleksandre Prijović otvorila dušu o svemu: "Brena…
Blic 31.10.2023
Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović prati svoju naslednicu u stopu, pa je tako prethodnih dana boravila u Sarajevu, gde je pevačica održala tri koncerta u Zetri. U iskrenom razgovoru, Borka je priznala kada je prvi put pomislila da će Aleksandra… »
Vesti dana »

Novih 20 kilometara auto-puta do Požege! Vučić: Danas važan dan za Srbiju, otvaramo poslednju deonicu
Blic pre 13 minutajoš 22 povezane

'Slobodna zona' Zemuna, najavljene nove blokade posle desetina privedenih
BBC News pre 18 minutajoš 21 povezana

Nezapamćene poplave u Americi, proglašeno vanredno stanje Tramp šalje hitnu pomoć (foto)
Alo pre 1 satjoš 20 povezanih

Preminuo Džulijan Makman, poznat po ulogama u serijama „Čari“ i „Reži me“
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih