Povezane vesti
Kada sam je uzela u porodilištu znala sam to! Intervju Prijine majke - Bilo je teških trenutaka, svega, ali sad je tu...
Mondo 31.10.2023
Majka Aleksandre Prijović, Borka otvorila je dušu i posle pevačicinog ogromnog uspeha u Areni progovorila o naslednici i otkrila da je ona od njenog rođenja znala da će biti zvezda. Majka Aleksandre Prijović, Borka otvorila je dušu i posle… »
Veliki intervju prijine majke borke! Ostvarilo se prvo što sam rekla kad sam je uzela u ruke! Njene reči o zlim komentarima…
Kurir 31.10.2023
Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, koja je osvojila celi region, priznala kada je prvi put pomislila da će Aleksandra biti zvezda, šta misli o strani koja ne podržava njenu ćerku, te šta je ono zbog čega, između ostalog, mlada pevačica… »
"Kada su mi je doneli u porodilištu rekla sam da sam rodila zvezdu": Majka Aleksandre Prijović otvorila dušu o svemu: "Brena…
Blic 31.10.2023
Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović prati svoju naslednicu u stopu, pa je tako prethodnih dana boravila u Sarajevu, gde je pevačica održala tri koncerta u Zetri. U iskrenom razgovoru, Borka je priznala kada je prvi put pomislila da će… »
Vesti dana »
Da li je na pomolu svetski ekonomski rat? Kina, Kanada, Meksiko odgovorili na Trampove carine
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
U Njemačkoj protesti zbog pooštravanja migracione politike i saradnje sa desničarima
Al Jazeera pre 16 minutajoš 1 povezana
Oglasio se „Severtrans“ o vozaču koji je zaključao studente u autobusu
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
Stiže zahlađenje! Ove sedmice temperature idu u minus, danas na snazi meteo alarm zbog jedne opasne pojave, a evo gde će padati sneg
Kurir pre 41 minutajoš 5 povezanih