Повезане вести

„Желим да људи разумеју да нису сами, да постоје други који се осећају исто као они“: Метју Пери је у последњем интервјуу…

„Желим да људи разумеју да нису сами, да постоје други који се осећају исто као они“: Метју Пери је у последњем интервјуу…

Нова 31.10.2023
Глумац Метју Пери преминуо је у 55. години живота, а вест о његовој смрти потресла је свет. Он је прошле године објавио и књигу „Пријатељи, љубавници и велика ужасна ствар“, а тим поводом дао је и интервју у ком је говорио о… »
„Зовем се Метју и требало би да сам мртав“: Чендлерова аутобиографија у којој је говорио искрено о зависности и тешком животу…

„Зовем се Метју и требало би да сам мртав“: Чендлерова аутобиографија у којој је говорио искрено о зависности и тешком животу…

Нова 31.10.2023
"Ћао, зовем се Метју, мада ме можда знате и под другим именом. Пријатељи ме зову Мети. И требало би да сам мртав", овако пророчки почиње аутобиографија "Пријатељи, љубавници и Велика Страшна Ствар" глумца Метјуа Перија који… »
Аутобиографија Метјуа Перија и код нас

Аутобиографија Метјуа Перија и код нас

Блиц 30.10.2023
Вест о смрти глумца Метју Перија, једног од главних јунака "Пријатеља" одјекнула је светом и многи су се подсетили свега што је писао у својој аутобиографији је натерала да се подсете "Пријатељи, љубавници и Велика Страшна… »
Последњи интервју Метјуа Перија: На речи легендарног Чендлера нико није остао равнодушан (видео)

Последњи интервју Метјуа Перија: На речи легендарног Чендлера нико није остао равнодушан (видео)

Вечерње новости 30.10.2023
ВЕСТ о смрти Метјуа Перија, потресла је свет, а оно што оставља посебна утисак на његове обожаваоце широм света јесу поруке које је легендарни глумац послао у свом последњем интервјуу, Фото… »

Вести дана »