Povezane vesti

Evo kako je Vuk Mob smuvao ženu od sultana: Reper otkrio detalje! Priznao koliko su u vezi i da li je pevačicu upoznao sa…

Evo kako je Vuk Mob smuvao ženu od sultana: Reper otkrio detalje! Priznao koliko su u vezi i da li je pevačicu upoznao sa…

Blic 31.10.2023
Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (33), potvrdio je da je u vezi sa Tijanom Milentijević, poznatijoj po nadimku Žena od sultana (24). Reper je sada za domaće medije otkrio kako su se upoznali i kada je ljubav među njima planula. - Tijana mi… »
Pisao joj na instagramu, pa otišli na svirku: Vuk Mob otkrio kako je smuvao Tijanu Em - "Sviđala mi se i pre"

Pisao joj na instagramu, pa otišli na svirku: Vuk Mob otkrio kako je smuvao Tijanu Em - "Sviđala mi se i pre"

Mondo 31.10.2023
Reper Vuk Mob otkrio i da pevačicu još nije upoznao sa ćerkom. Reper Vuk Mob otkrio i da pevačicu još nije upoznao sa ćerkom Pre nekoliko dana u javnost su isplivale slike Tijane Milentijević, pevačice poznate i kao "žena od sultana" i repera Vuka Moba… »
Vuk Mob otkrio kako je stupio u odnos sa tijanom em! Spomenuo detalje pa potkačio bivšu: Koga briga šta će reći…

Vuk Mob otkrio kako je stupio u odnos sa tijanom em! Spomenuo detalje pa potkačio bivšu: Koga briga šta će reći…

Kurir 31.10.2023
Kao bomba u medijima je pre nekoliko dana odjeknula vest da su Vuk Mob i pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "žena od sultana" započeli vezu. Reper je otkrio kako su se upoznali i kada je ljubav među njima planula. - Tijana mi se dopadala i pre… »

Vesti dana »

Otkaz Mariji Šehić na TV Euronews Srbija primer je progona novinarke

Otkaz Mariji Šehić na TV Euronews Srbija primer je progona novinarke

Glas Šumadije pre 23 minutajoš 19 povezanih
Četvrti je dan protesta profesora ispred Vlade

Četvrti je dan protesta profesora ispred Vlade

Novi magazin pre 9 satijoš 15 povezanih
Jedan putnik preživeo pad aviona u Indiji

Jedan putnik preživeo pad aviona u Indiji

Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih