Повезане вести
Министарка просвете: Формирати међународни жири за идејно решење меморијалног центра у „Рибникару“
Н1 Инфо 31.10.2023
Министарка просвете Србије Славица Ђукић Дејановић рекла је да је намера да се формира тим, неки међународни жири, који би са родитељима убијене деце у београдској основној школи "Владислав Рибникар" разговарао о идејном решењу… »
Ђукић Дејановић: Дан трагедије у Рибникару обележаваће се у свим школама како се зло не би поновило
РТВ 31.10.2023
НОВИ САД - Не само Рибникар него и све школе у Србији ће 3. мај обележавати на одређен начин. То ће бити једна историјска учионица зла, али са тенденцијом да се зло победи. Мислим да је најважније да компетентне и стручне особе… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 13 минутајош 14 повезаних
Србин нови шеф БМВ-а! Милан почео као практикант па стигао до директорске фотеље: Радници га обожавају
Блиц пре 24 минутајош 13 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 23 минутајош 29 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 1 сатјош 16 повезаних