Povezane vesti
Deo opozicije podnosi prijavu protiv Aleksandra Vučića: Vodi kampanju kao predsednik
Radio 021 01.11.2023
Predstavnici Demokratske stranke podneće prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije protiv Aleksandra Vučića zbog toga što sa pozicije šefa države vodi partijsku kampanju. To je za N1 najavio potpredsednik DS Srđan Milivojević. Istakao je da ta stranka… »
Proevropska opozicija najavila prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije : Vučić sa pozicije šefa države pokušava da podigne…
Danas 31.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još nije raspisao parlamentarne izbore, ali je već uveliko sam u izbornoj kampanji kako bi podigao izborni rejting Srpske napredne stranke, čiji je, kako sam kaže, samo običan član. Predsednik obećava veće plate i… »
Vesti dana »
Gde ja stadoh, ti produži: Jokić pokrenuo mašinu, Marej dao gas – Denver pregazio Voriorse!
Hot sport pre 1 satjoš 35 povezanih
Stojanović: Vučić nema puno razloga da bude srećan, ima pad podrške u devet od deset opština
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Stojanović: Vučić nema puno razloga da bude srećan, ima pad podrške u devet od deset opština
Vranje news pre 6 minutajoš 13 povezanih
Tramp najavio da želi da uzme naftu iz Irana po scenariju iz Venecuele
Sputnik pre 51 minutajoš 16 povezanih
Kiša pravila haos, ali Italijan nije stao: Siner srušio rivala i uzeo titulu u Majamiju!
Hot sport pre 41 minutajoš 20 povezanih