Повезане вести

"Ако ти јаве: Умро сам..." Сахрањен син Мирка Кодића: Александар испраћен на вечни починак уз стихове Мике Антића (фото/видео)…

"Ако ти јаве: Умро сам..." Сахрањен син Мирка Кодића: Александар испраћен на вечни починак уз стихове Мике Антића (фото/видео)…

Курир 01.11.2023
Син хармоникаша Мирка Кодића Александар сахрањен је данас на београдском гробљу Лешће. Александар је испраћен на вечни починак уз "Бесмртну песму" Мике Антића "Ако ти јаве: умро сам"... Уз ковчег је стављен шал Црвене звезде… »
Сахрана сина Мирка Кодића: Мук на Лешћу: Пријатељи и породица сломљени од бола, дошли да се последњи пут опросте од…

Сахрана сина Мирка Кодића: Мук на Лешћу: Пријатељи и породица сломљени од бола, дошли да се последњи пут опросте од…

Блиц 01.11.2023
Син хармоникаша Мирка Кодића, Александра, који је преминуо изненада у 30. години живота, биће сахрањен данас на Лешћу. Бројни пријатељи, родбина, али и људи са естраде дошли су на Лешће како би Александра испратили на вечни… »
"Требало је да дође на посао у 11, али је нађен мртав" Најбољи друг покојног Александра изустио језиве реченице

"Требало је да дође на посао у 11, али је нађен мртав" Најбољи друг покојног Александра изустио језиве реченице

Курир 01.11.2023
Никола, најбољи друг покојног Александра Кодића био је сестрић певача Ере Ојданића, који је заједно са ујаком дошао да на вечни починак испрати пријатеља. - Био је дечко змај! Свима је хтео да учини и помогне. Требало је да… »
„Зашто ме, сине, остави, рекао си да никад нећеш“: Објављене потресне читуље преминулом сину Мирка Кодића

„Зашто ме, сине, остави, рекао си да никад нећеш“: Објављене потресне читуље преминулом сину Мирка Кодића

Нова 01.11.2023
Читуље су дали како хармоникаш, тако и мајка преминулог момка. Александар Кодић, син хармоникаша Мирка Кодића, биће сахрањен данас на гробљу Лешће. Његова изненадна смрт потпуно је сломила породицу, која је данас дала читуљу… »
Зашто ме сине остави, рекао си да никад нећеш! Болне речи Мирка Кодића и неутешне мајке за преминулим сином кидају душу!

Зашто ме сине остави, рекао си да никад нећеш! Болне речи Мирка Кодића и неутешне мајке за преминулим сином кидају душу!

Мондо 01.11.2023
Мирко Кодић опрашта се од сина Александра који је изненада преминуо у 30. години. Мирко Кодић опрашта се од сина Александра који је изненада преминуо у 30. години. Један од наших најпопуларнијих хармоникаша, Мирко Кодић изгубио… »
"Толико си добар да је и Бог пожелео да те има уз себе": Мирко Кодић се болним речима опростио од сина

"Толико си добар да је и Бог пожелео да те има уз себе": Мирко Кодић се болним речима опростио од сина

Блиц 01.11.2023
Син хармоникаша Мирка Кодића, Александар Кодић, изненада је преминуо у сну у 30. години. Данас ће бити сахрањен на београдском гробљу Лешће. Хармоникаш Мирко Кодић објавио је читуљу преминулом сину Александру у једним дневним… »

Вести дана »