Повезане вести
Цецин фризер хитно хоспитализован! Ноћ провео у Ургентном центру, сада открио шта му се десило - "Окрећем нови лист!"
Мондо 01.11.2023
Стеван Радивојевић огласио се из Ургентног центра у којем је завршио након што му је у стану нагло позлило. Стеван Радивојевић огласио се из Ургентног центра у којем је завршио након што му је у стану нагло позлило. Познати… »
(Фото) цецин фризер се огласио из Ургентног центра: Објавио фотографију из болничког кревета: "Све друго ми је било важније од…
Блиц 01.11.2023
Здравствено стање Стевана Радивојевића, једног од најпознатијих београдских фризера, познат и као лични фризер музичке звезде Светлане Цеце Ражнатовић, нагло се погоршало, те је хитно је примљен у Ургентни центар. Након што му… »
"Пробудио сам се и нисам имао равнотежу, задржан сам на прегледима" Цецин фризер се огласио из болнице: "Нешто ми се десило са…
Дневник 01.11.2023
Стеван Радивојевић, београдски фризер, познат и као лични фризер највеће балканске звезде Светлане Цеце Ражнатовић, наводно је хитно примљен у Ургентни центар. Након што му је позлило у стану, одмах је потражио лекарску помоћ… »
Цецин фризер хитно примљен у Ургентни центар: Стеван Радивојевић задржан на испитивању, мора на детаљне анализе
Курир 01.11.2023
Стеван Радивојевић, познати београдски фризер, као и лични фризер Светлане Цеце Ражнатовић, хитно је примљен у Ургентни центар јер се није осећао добро, незванично сазнаје Курир. Радивојевић је после првог прегледа, како… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 3 сатајош 1 повезана