Povezane vesti
Avramović: Idemo da se nadmećemo i da pobedimo Baskoniju
Radio sto plus 01.11.2023
“Oni su malo u lošem ritmu, promenili su trenera, što će svakako biti dodatna motivacija za njih, a i za nas. Opet ćemo biti bez Pantera i Ponjitke koji su važni šrafovi u našoj ekipi. Samopouzdanje je na visokom nivou, igrali smo dobro, organizovano i… »
Ivanović bio šokiran: Otkaz u Zvezdi me iznenadio, Baskonija je moj klub
Dnevnik 01.11.2023
„Veoma sam srećan što sam po četvrti put trener Baskonije. Dolazim sa istim entuzijazmom kao i ranije, ali pred nama je najveći izazov dosad. Volim košarku, volim ovaj klub i grad, zato želim da pomognem. Prva stvar koju svi moramo da uradimo je da… »
Ivanović: Nisam očekivao otkaz u Zvezdi
Politika 01.11.2023
Duško Ivanović, doskorašnji trener Crvene zvezde, po dolasku u Baskoniju koju preuzima četvrti put u karijeri, istakao je da je bio iznenađen otkazom u beogradskom klubu, a onda je ukazao na to koji ga problemi čekaju sa španskom ekipom. Posle tri poraza… »
Obradović pred Baskoniju: Maksimalno smo motivisani, Ivanović nas odlično poznaje
Dnevnik 01.11.2023
BEOGRAD: Idemo u Vitoriju maksimalno motivisani posle dve velike utakmice i pobede protiv velikog protivnika Crvene zvezde. Sa druge strane, siguran sam da ni njima neće nedostajati motivacije posle dolaska trenera koji nas odlično poznaje, rekao je… »
Avramović optimista: Idemo da se nadmećemo i da pobedimo Baskoniju
Večernje novosti 01.11.2023
Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je danas da je samopouzdanje u ekipi na visokom nivou posle dobrih igara i da će u predstojećoj utakmici Evrolige protiv Baskonije crno-beli ići na pobedu. FOTO: KK Partizan/Tviter "Oni su malo u lošem ritmu… »
Berić i Drobnjak: Kad jedan čovek odlučuje sve, i da finansira… VIDEO
Nova 01.11.2023
Dva bivša reprezentativca, i veliki prijatelji, danas se odlično razumeju van terena Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet. Predrag Drobnjak bio je gost druge epizode podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs, zajedno u našem studiju sa domaćinom… »
Oglasio se Duško Ivanović: Evo šta je rekao o otkazu u Zvezdi
Večernje novosti 01.11.2023
NIJE Crvena zvezda krenula u sezonu kako se nadala i pojačala. Loš start sezone i ceh je platio Duško Ivanović, koji je napustio klupu crveno-belih pre dva derbija sa Partizanom. FOTO: M. Vukadinović Ni Janis Sferopulos nije popravio situaciju, ali to je… »
Vesti dana »

Evo šta je uradio anđelin otac kad je video da je ćerka uzela 50.000 evra Pred punim studijom bez pardona usledilo ovo
Alo pre 38 minutajoš 36 povezanih

Internetom kruži eksplicitna fotografija ene Čolić: Tokom finala Elite 8 na mrežama haos: Ona ne zna šta je čeka kada izađe iz Zadruge (foto)
Blic pre 8 minutajoš 13 povezanih

Danas sunčano, pljuskovi očekuju ove delove Srbije: Temperatura od 30 do 35 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

Dušica Jakovljević cela u biserima na finalu "Elite 8": Na rukama elegantne rukavice, a dole sve puca: Voditeljka zasenila sve
Blic pre 8 minutajoš 7 povezanih