Повезане вести
Аврамовић: Идемо да се надмећемо и да победимо Басконију
Радио сто плус 01.11.2023
“Они су мало у лошем ритму, променили су тренера, што ће свакако бити додатна мотивација за њих, а и за нас. Опет ћемо бити без Пантера и Поњитке који су важни шрафови у нашој екипи. Самопоуздање је на високом нивоу, играли… »
Ивановић био шокиран: Отказ у Звезди ме изненадио, Басконија је мој клуб
Дневник 01.11.2023
„Веома сам срећан што сам по четврти пут тренер Басконије. Долазим са истим ентузијазмом као и раније, али пред нама је највећи изазов досад. Волим кошарку, волим овај клуб и град, зато желим да помогнем. Прва ствар коју сви… »
Ивановић: Нисам очекивао отказ у Звезди
Политика 01.11.2023
Душко Ивановић, доскорашњи тренер Црвене звезде, по доласку у Басконију коју преузима четврти пут у каријери, истакао је да је био изненађен отказом у београдском клубу, а онда је указао на то који га проблеми чекају са шпанском… »
Обрадовић пред Басконију: Максимално смо мотивисани, Ивановић нас одлично познаје
Дневник 01.11.2023
БЕОГРАД: Идемо у Виторију максимално мотивисани после две велике утакмице и победе против великог противника Црвене звезде. Са друге стране, сигуран сам да ни њима неће недостајати мотивације после доласка тренера који нас… »
Аврамовић оптимиста: Идемо да се надмећемо и да победимо Басконију
Вечерње новости 01.11.2023
Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић рекао је данас да је самопоуздање у екипи на високом нивоу после добрих игара и да ће у предстојећој утакмици Евролиге против Басконије црно-бели ићи на победу. ФОТО: КК Партизан/Твитер "Они… »
Берић и Дробњак: Кад један човек одлучује све, и да финансира… ВИДЕО
Нова 01.11.2023
Два бивша репрезентативца, и велики пријатељи, данас се одлично разумеју ван терена Пријатељ подцаста „Пицк анд ролл“ Максбет. Предраг Дробњак био је гост друге епизоде подцаста „Пицк анд ролл“ на Нова.рс, заједно у нашем… »
Огласио се Душко Ивановић: Ево шта је рекао о отказу у Звезди
Вечерње новости 01.11.2023
НИЈЕ Црвена звезда кренула у сезону како се надала и појачала. Лош старт сезоне и цех је платио Душко Ивановић, који је напустио клупу црвено-белих пре два дербија са Партизаном. ФОТО: М. Вукадиновић Ни Јанис Сферопулос није… »
Вести дана »
Обрушио се потпорни зид и део пута код Центра изврсности у Крагујевцу
НИН пре 2 сатајош 30 повезаних
Када се очекује јаче захлађење? Чубрило објавио детаљну временску прогнозу за децембар
Мондо пре 2 сатајош 28 повезаних
Миливојевић (ДС): Покушај гашења Тужилаштва за организовани криминал је „отворени напад на уставни поредак“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 12 повезаних
Вучић са Ђиљом Вином: Значајна помоћ и подршка Италије на путу Србије ка ЕУ
РТВ пре 2 сатајош 31 повезана