Povezane vesti
Legenda NBA lige podelila klip navijača Partizana: "Sve ostalo je biblioteka"
Sportske.net 01.11.2023
Viralni su snimci navijača Partizana svuda u svetu. Ono što je stiglo i do Ričarda Džefersona (43), igrača koji je svojevremeno bio član šampionske generacije Klivlend Kavalirsa sa Lebronom Džejsom i neko ko je bio majstor u atraktivnim zakucavanjima… »
NBA šampion oduševljen navijačima Partizana! Objavio snimak i zapušio usta svima: Ovo i Amerika? Kao biblioteka!
Mondo 01.11.2023
Ričard Džeferson oduševljen je navijačima Partizana. Ričard Džeferson oduševljen je navijačima Partizana. Ričard Džeferson (43), NBA šampion, oduševljen je navijačima Partizana. Nekadašnji košarkaš objavio je na društvenim mrežama snimak sa utakmice… »
Vesti dana »

Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”
Serbian News Media pre 24 minutajoš 34 povezane

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 5 minutajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 54 minutajoš 26 povezanih