Povezane vesti
Putovala sam autobusom po 13 sati! Stidela se života na selu, pa prisetila teških početaka - Detinjstvo nije bilo sjajno
Mondo 01.11.2023
Dragica Zlatić progovorila je o teškom početku karijere i otkrila koliko je truda uložila kako bi postala jedna od najtraženijih pevačica. Dragica Zlatić progovorila je o teškom početku karijere i otkrila koliko je truda uložila kako bi postala jedna od… »
"Putovala sam 13 sati autobusom na svirke koje su bile malo plaćene" Naša pevačica je danas popularna, a niko ne zna kroz šta…
Blic 31.10.2023
Bivša takmičarka "Zvezda Granda", Dragica Zlatić, otkrila je da je putovala autobusom na svirke po čemu najviše pamti svoj težak početak karijere. Dragica je sada otvoreno govorila o svom putu na koji je ponosna. – Svaki put se setim kakvi su mi bili… »
Vesti dana »
VJT u Čačku vodi istragu o smrti četvorogodišnje devojčice: Postupak pokrenuo i zaštitnik građana
Radio 021 pre 9 minutajoš 49 povezanih
Rusija samo pada, evo gde je u najnovijem izveštaju Transparensi internešenala
Danas pre 49 minutajoš 30 povezanih
Bajatović: Zbog radova na mreži, obustava isporuke gasa 12. februara u devet lokalnih samouprava
Forbes pre 4 satijoš 25 povezanih
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Ovakvu prognozu dugo nismo videli Danas tri upozorenja RHMZ u jednom, ove pojave će okovati Srbiju - jedna je vrlo opasna!
Blic pre 9 minutajoš 30 povezanih