Повезане вести

Штимац одлучио на чијој ће листи наступати на изборима

Штимац одлучио на чијој ће листи наступати на изборима

Данас 01.11.2023
Бивши репрезентативац Србије Владимир Штимац кандидат је за градоначелника Београда – потврдио је то на друштвеним мрежама. „Одлучио сам. Играм за свој град“, навео је Штимац уз видео који најављује његову предизборну кампању… »
ОТКРИВАМО Владимир Штимац на листи ДСС и ПОКС за изборе

ОТКРИВАМО Владимир Штимац на листи ДСС и ПОКС за изборе

Нова 01.11.2023
Бивши кошаркаш и репрезентативац Србије Владимир Штимац биће кандидат за одборника у Београду испред коалиције НАДА коју чине Нови ДСС и ПОКС, сазнаје Нова.рс. Кошаркаш Владимир Штимац објавио је раније на Твитеру да је одлучио… »
Штимац излази на изборе: Одлучио сам, играм за свој град

Штимац излази на изборе: Одлучио сам, играм за свој град

Спорт клуб 01.11.2023
Бивши репрезентативац Србије Владимир Штимац учествоваће на београдским изборима - потврдио је то на друштвеним мрежама. „Одлучио сам. Играм за свој град“, навео је Штимац уз видео који најављује његову предизборну кампању… »
Штимац учествује на изборима у Београду на листи коалиције НАДА: „Играм за свој град“

Штимац учествује на изборима у Београду на листи коалиције НАДА: „Играм за свој град“

Н1 Инфо 01.11.2023
Кошаркаш Владимир Штимац објавио је на Твитеру да је одлучио да ће учествовати на београдским изборима. Како Н1 сазнаје, он ће на изборима учествовати као нестраначка личност, на листи коалиције НАДА коју чине Нови ДСС и ПОКС… »
Штимац се кандидује за градоначелника Београда: „Играм за свој град“

Штимац се кандидује за градоначелника Београда: „Играм за свој град“

Недељник 01.11.2023
Кошаркаш Владимир Штимац објавио је на Твитеру да је одлучио да се кандидује за градоначелника Београда, пише Н1. „Одлучио сам. Играм за свој град!“, написао је Штимац уз свој први предизборни спот на ком су кадрови Београда… »
Штимац учествује на изборима у Београду на листи коалиције НАДА: Играм за свој град

Штимац учествује на изборима у Београду на листи коалиције НАДА: Играм за свој град

Нови магазин 01.11.2023
Кошаркаш Владимир Штимац објавио је на Твитеру да је одлучио да ће учествовати на београдским изборима. Како Н1 сазнаје, он ће на изборима учествовати као нестраначка личност, на листи коалиције НАДА коју чине Нови ДСС и ПОКС… »
Милош Јовановић: Део деснице није желео сарадњу са проевропским странкама

Милош Јовановић: Део деснице није желео сарадњу са проевропским странкама

Данас 31.10.2023
Председник Нове Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је данас да једна листа десних странака није направљена само због тога што део странака није желео да се обавеже на сарадњу са проевропским странкама на рушењу… »

Вести дана »