Povezane vesti
„Mene izbori ne interesuju, mene interesuje moja srušena kuća“: Meštani Krivelja brane svoja ognjišta
Nova 01.11.2023
Uprkos žestokom protivljenju brojnih meštana, Savet Mesne zajednice Krivelja, kome je mandat istekao pre više od četiri godine, usvojio je juče predlog preseljenja radne grupe i Vlade Srbije na zboru kome su prisustvovali i predstavnici Ministarstva… »
Uprkos protivljenju meštana, usvojen predlog o preseljenju Krivelja
Danas 01.11.2023
Predlog preseljenja, koji je predložila radna grupa i Vlade Srbije, i pored protivljenja dela meštana, usvojen je večeras na zboru meštana Krivelja, na kome su pored predstavnika lokalne samouprave, prisustvovali i predstavnici Ministarstva rudarstva i… »
Vesti dana »
Studentska pešačenja do Novog Sada: Interaktivna mapa i fotografije
BBC News pre 2 satajoš 42 povezane
Slučajnost? „Putevi Srbije“ objavili spisak zatvorenih i alternativnih saobraćajnica do 10.11, većina puteva ka Novom Sadu zatvorena
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
KK Partizan: Čelnici kluba nisu pomogli Đuroviću da unese transparent na utakmicu protiv Pariza
Radio sto plus pre 1 satjoš 26 povezanih
Zvezdino saopštenje po stavkama: "Batler i Grejem spremni za treninge, Nvora možda zaigra protiv Makabija"
Sportske.net pre 2 satajoš 24 povezane
Nov sistem ulaska u EU od danas i sa mađarskom: Oglasio se Konzulat: Ees za sada na jednom prelazu, a evo kada će na svim
Blic pre 7 satijoš 25 povezanih