Povezane vesti
„Mene izbori ne interesuju, mene interesuje moja srušena kuća“: Meštani Krivelja brane svoja ognjišta
Nova 01.11.2023
Uprkos žestokom protivljenju brojnih meštana, Savet Mesne zajednice Krivelja, kome je mandat istekao pre više od četiri godine, usvojio je juče predlog preseljenja radne grupe i Vlade Srbije na zboru kome su prisustvovali i predstavnici Ministarstva… »
Uprkos protivljenju meštana, usvojen predlog o preseljenju Krivelja
Danas 01.11.2023
Predlog preseljenja, koji je predložila radna grupa i Vlade Srbije, i pored protivljenja dela meštana, usvojen je večeras na zboru meštana Krivelja, na kome su pored predstavnika lokalne samouprave, prisustvovali i predstavnici Ministarstva rudarstva i… »
Vesti dana »
Seničić: Očekuju se dva leta iz Dubaija za Beograd danas, postepena normalizacija saobraćaja
RTV pre 48 minutajoš 47 povezanih
Novi napadi na Bliskom istoku, Tramp: 'Imamo dovoljno oružja da ratujemo zauvek'
BBC News pre 8 minutajoš 48 povezanih
Avion iz Dubaija sa 200 srpskih državljana sleteo u Beograd, u toku evakuacija iz Izraela
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednik: Povukli smo se iz nekih mesta jer smo opteretili saobraćaj, blokada u Miločaju ostaje
N1 Info pre 48 minutajoš 19 povezanih
Sofronijević: Železnički saobraćaj do Budimpešte 27. marta, za 25 evra u jednom pravcu
RTV pre 53 minutajoš 15 povezanih