Povezane vesti
„Mene izbori ne interesuju, mene interesuje moja srušena kuća“: Meštani Krivelja brane svoja ognjišta
Nova 01.11.2023
Uprkos žestokom protivljenju brojnih meštana, Savet Mesne zajednice Krivelja, kome je mandat istekao pre više od četiri godine, usvojio je juče predlog preseljenja radne grupe i Vlade Srbije na zboru kome su prisustvovali i predstavnici Ministarstva… »
Uprkos protivljenju meštana, usvojen predlog o preseljenju Krivelja
Danas 01.11.2023
Predlog preseljenja, koji je predložila radna grupa i Vlade Srbije, i pored protivljenja dela meštana, usvojen je večeras na zboru meštana Krivelja, na kome su pored predstavnika lokalne samouprave, prisustvovali i predstavnici Ministarstva rudarstva i… »
Vesti dana »

"Prestanite da nas maltretirate": Orban poručio Zelenskom: Mađarska je članica NATO-a i EU, Ukrajina bi se odavno raspala bez podrške!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Cisterne pune nafte iskliznule iz šina: Drama kod Kosjerića: Na terenu vatrogasci (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Lavrov na Genralnoj skupštini UN: U BiH i na Kosovu se sprovode sistematski napadi na srpski narod
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Desetine hiljada demonstranata u Berlinu pokazalo solidarnost sa Palestincima u Gazi
Danas pre 7 satijoš 1 povezana