Povezane vesti
„Mene izbori ne interesuju, mene interesuje moja srušena kuća“: Meštani Krivelja brane svoja ognjišta
Nova 01.11.2023
Uprkos žestokom protivljenju brojnih meštana, Savet Mesne zajednice Krivelja, kome je mandat istekao pre više od četiri godine, usvojio je juče predlog preseljenja radne grupe i Vlade Srbije na zboru kome su prisustvovali i predstavnici Ministarstva… »
Uprkos protivljenju meštana, usvojen predlog o preseljenju Krivelja
Danas 01.11.2023
Predlog preseljenja, koji je predložila radna grupa i Vlade Srbije, i pored protivljenja dela meštana, usvojen je večeras na zboru meštana Krivelja, na kome su pored predstavnika lokalne samouprave, prisustvovali i predstavnici Ministarstva rudarstva… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Trećeg tužilaštva: Dvojica uhapšenih potpisali sporazum o priznanju krivice
NIN pre 40 minutajoš 24 povezane

U pripremi novi zakon koji će bolje urediti kontrolu hrane i zdravlja životinja: Glamočić povodom Svetskog dana bezbednosti
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih

Svetu Goru pogodio zemljotres jačine 5,2 - epicentar 10-15 kilometara južno od Hilandara
N1 Info pre 44 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Hitno saopštenje Studenata u blokadi: Uzimali su snimke sa telefona naših kolega i slali režimskim medijima. Svi ispred Tužilaštva!
Nova pre 39 minutajoš 13 povezanih

Republički seizmološki zavod: U regionu Gornjeg Milanovca registrovan zemljotres
Radio sto plus pre 49 minutajoš 17 povezanih