Povezane vesti
"Pišu da sam seljak i konj": Šerif Konjević otkrio šta misli o uspehu Aleksandre Prijović: "To sam već rekao, i Šaban je to…
Blic 01.11.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri beogradske Arene, pet zagrebačkih, tri "Zetre" u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, a pevačica je sada zakazala i drugi koncert u dvorani "Mejdan" u Tuzli. O njenom uspehu već nedeljama unazad pišu i… »
Prijomanija se nastavlja: Aleksandra Prijović zakazala još jedan koncert - hrvatska pevačica se odmah oglasila, usledio i…
Blic 31.10.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri beogradske Arene, pet zagrebačkih, tri "Zetre" u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, a pevačica je sada zakazala i drugi koncert u dvorani "Mejdan" u Tuzli. Aleksandra je lepu vest podelila sa svojim… »
Vesti dana »

"Hamas nema drugog izbora": Makron pozdravio Trampovu posvećenost okončanju rata u Gazi: "Moraće da slede ovaj plan"
Blic pre 6 satijoš 11 povezanih

Dodik pričao da "izbora neće biti", SAD šalje kandidata: Šta se krije iza odluke SNSD: Draško "povukao najmudriji potez"
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

„Neraspoređen u vladi, ali raspoređen u kriminalnim strukturama“: Sagovornici Danasa o dolasku Novaka Nedića na protest protiv blokada
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Novosadski maturanti pozivaju na odavanje pošte poginulima pod nadstrešnicom, u sredu na Trg uslobode
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 3 povezane