Povezane vesti
"Pišu da sam seljak i konj": Šerif Konjević otkrio šta misli o uspehu Aleksandre Prijović: "To sam već rekao, i Šaban je to…
Blic 01.11.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri beogradske Arene, pet zagrebačkih, tri "Zetre" u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, a pevačica je sada zakazala i drugi koncert u dvorani "Mejdan" u Tuzli. O njenom uspehu već nedeljama unazad pišu i… »
Prijomanija se nastavlja: Aleksandra Prijović zakazala još jedan koncert - hrvatska pevačica se odmah oglasila, usledio i…
Blic 31.10.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri beogradske Arene, pet zagrebačkih, tri "Zetre" u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, a pevačica je sada zakazala i drugi koncert u dvorani "Mejdan" u Tuzli. Aleksandra je lepu vest podelila sa svojim… »
Vesti dana »

Crveni tepih za ruskog lidera: Putin stigao u Kinu, da li dolazi kraj američkoj dominaciji?
Mondo pre 42 minutajoš 15 povezanih

Objavljena prognoza za početak septembra: Evo kad stižu obilne padavine s grmljavinom, a kad će opet biti 30+ stepeni
Nova pre 52 minutajoš 12 povezanih

Bublik nezaustavljiv i sada cilja Sinera, Feliks ukrotio Zvereva
Sport klub pre 32 minutajoš 14 povezanih

„On mi je bio sve, raznelo ga je“ Ovo je mladić koji je stradao u minskom polju dok je vraćao koze, oglasila se njegova majka (foto)
Alo pre 22 minutajoš 10 povezanih