Povezane vesti
"Pišu da sam seljak i konj": Šerif Konjević otkrio šta misli o uspehu Aleksandre Prijović: "To sam već rekao, i Šaban je to…
Blic 01.11.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri beogradske Arene, pet zagrebačkih, tri "Zetre" u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, a pevačica je sada zakazala i drugi koncert u dvorani "Mejdan" u Tuzli. O njenom uspehu već nedeljama unazad pišu i… »
Prijomanija se nastavlja: Aleksandra Prijović zakazala još jedan koncert - hrvatska pevačica se odmah oglasila, usledio i…
Blic 31.10.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri beogradske Arene, pet zagrebačkih, tri "Zetre" u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, a pevačica je sada zakazala i drugi koncert u dvorani "Mejdan" u Tuzli. Aleksandra je lepu vest podelila sa svojim… »
Vesti dana »

Deklaracija sa samita u Odesi: Intenziviranje podrške Ukrajini, jačanje sankcija Rusiji
Beta pre 10 minutajoš 3 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Preminuo legendarni frontmen američke rok grupe „Bič bojs“ Brajan Vilson
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Žakelj optimista: „Siguran sam da ćemo biti bolji, da ćemo uči u meč sa više samopouzdanja“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana