Повезане вести

Доужер: Басконија је најважнија

Доужер: Басконија је најважнија

Спортски журнал 01.11.2023
Американац у редовима црно-белих истиче да је битан и сваки поен. Кошаркаш Партизана Пи Џеј Доужер рекао је да је после две напорне утакмице против Звезде екипа спремна за нова искушења. - Зато смо ту, волимо да играмо, спремни… »
Жељко о Басконији, Ивановићу, а онда су га питали за Кабокла...

Жељко о Басконији, Ивановићу, а онда су га питали за Кабокла...

Спортске.нет 01.11.2023
Кошаркаши Партизана у петак гостују у Виторији, где ће у оквиру шестог кола одиграти меч са домаћом Басконијом која се налази у серији пораза, али коју од јуче води тренер који одлично познаје Партизан - Душко Ивановић. Такође… »
(ВИДЕО) Аврамовић: Басконија је добар шутерски тим који лако може да нас закопа тројкама

(ВИДЕО) Аврамовић: Басконија је добар шутерски тим који лако може да нас закопа тројкама

Данас 01.11.2023
У шестом колу кошаркашке Евролиге Партизан у петак у 20.30 часова игра у Шпанији против Басконије, која је четврти пут поставила Душка Ивановића, дојучерашњег тренера Црвене звезде. Црно-бели су осокољени с две узастопбе победе… »
Када и где можете да гледате меч између Партизана и Басконије?

Када и где можете да гледате меч између Партизана и Басконије?

Данас 01.11.2023
Кошаркаши Партизана играју против Басконије у оквиру шестог кола Евролиге. Црно-бели у доброј форми дочекују ову утакмицу будући да им гостовање у Басконији долази после две победе код куће против вечитог ривала. Једна победа… »
(ВИДЕО) Симоновић уочи Звездиног меча с Бајерном: Стварно мислим да можемо боље…

(ВИДЕО) Симоновић уочи Звездиног меча с Бајерном: Стварно мислим да можемо боље…

Данас 01.11.2023
У шестом колу Евролиге Звездини кошаркаши у четвртак у 18.30 часова у београдској „Штарк арени“ дочекују Бајерн. Циљ им је да прекину црну серију од пет пораза (победа само на почетку код куће против Асвела) и да се искупе и за… »
Сферопулос: "Нико не иде, верујем у овај тим, разговараћу са Бјелицом"

Сферопулос: "Нико не иде, верујем у овај тим, разговараћу са Бјелицом"

Спортске.нет 01.11.2023
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос говорио је за медије пред сутрашњу утакмицу против Бајерна у шестом колу Евролиге, која долази после два тешка пораза од Партизана, у Евролиги и у АдмиралБет АБА лиги. Звезда у… »
Алекса и доужер: Идемо да победимо Басконију

Алекса и доужер: Идемо да победимо Басконију

Дневник 01.11.2023
БЕОГРАД: Две победе против Звезде су нам изузетно важне, али идемо даље. То је сада прошлост и окрећемо се Басконији, рекао је кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић пред гостовање шпанском тиму у шестом колу Евролиге. "Морамо да… »
Обрадовић је једну ствар посебно причао Доужеру, Американац сада све открио: „Немамо то у НБА лиги“

Обрадовић је једну ствар посебно причао Доужеру, Американац сада све открио: „Немамо то у НБА лиги“

Нова 01.11.2023
Америкац се радује новим изазовима. Нови ас Партизана Пи Џеј Доужер игра све боље и боље и у дуелима против Црвене звезде показао је да ће бити важан шраф у екипи Жељка Обрадовића. Убацио је у Евролиги девет, а затим и 12… »
Обрадовић без двојице важних играча у Евролиги, причао о доласку Ивановића: „Одлично нас познаје…“

Обрадовић без двојице важних играча у Евролиги, причао о доласку Ивановића: „Одлично нас познаје…“

Нова 01.11.2023
Има план тренер црно-белих. Партизан је победио вечитог ривала Црвену звезду прво у Евролиги (88:86), затим и у АБА лиги (98:87) и тако је прекинуо лошу серију и вратио се на победнички пут. Црно-бели ће у шестом колу Евролиге… »
Аврамовић опрезан пред Басконију: „Сви добро знају ко је Душко Ивановић“

Аврамовић опрезан пред Басконију: „Сви добро знају ко је Душко Ивановић“

Нова 01.11.2023
Након два дербија, црно-беле чека тешко гостовање. Партизан је победио вечитог ривала Црвену звезду прво у Евролиги (88:86), затим и у АБА лиги (98:87) и тако је прекинуо лошу серију и вратио се на победнички пут. Један од… »
Ивановић нас одлично познаје! Обрадовић опрезан пред гостовање: Причао сам са играчима, дерби се заборавља!

Ивановић нас одлично познаје! Обрадовић опрезан пред гостовање: Причао сам са играчима, дерби се заборавља!

Мондо 01.11.2023
Жељко Обрадовић разговарао је са новинарима пред меч са Басконијом. Жељко Обрадовић разговарао је са новинарима пред меч са Басконијом. Партизан после две победе против Црвене звезде у размаку од само неколико дана иде на… »
Алекса: "Басконија је мотивисана, дошао им је Душко"

Алекса: "Басконија је мотивисана, дошао им је Душко"

Спортске.нет 01.11.2023
Партизан се, после два дербија, спрема за нову утакмицу у Евролиги и гостовање Басконији. Алекса Аврамовић, као један од играча који су носили црно-беле у претходне две утакмице, рекао је да је самопоуздање екипе на високом… »
Обрадовић о сменама у Евролиги: Увек сам на страни тренера!

Обрадовић о сменама у Евролиги: Увек сам на страни тренера!

Спорт клуб 01.11.2023
Тек пет кола Евролиге је протекло, а већ су тројица главних тренера добили отказе – четири, ако се рачуна отпуштање Серђа Скариола у Виртусу пред сам старт сезоне. Шта о минималном стрпљењу за тренере мисли најтрофејнији међу… »

Вести дана »