Povezane vesti
Ja sam 4. Osoba koja je došla na intenzivnu negu posle turskog hirurga! Bilo je kao u kasapnici, hraniću se kroz cevčicu
Mondo 01.11.2023
Napravila je profil na društvenim mrežama kako bi upozorila sve one koji planiraju da smanje želudac. Napravila je profil na društvenim mrežama kako bi upozorila sve one koji planiraju da smanje želudac. Majka dvoje dece detaljno je ispričala kroz kakav… »
Dala je 2.000 funti za operaciju smanjenja želuca u Turskoj, sada će morati do kraja života da se hrani na cevčicu
Nova 01.11.2023
Engleskinja je napravila TikTok nalog kako bi upozorila ljude koji se odluče da na ovaj način smršaju. Luiz Bredli (33) je majka dvoje dece kojoj je operacija smanjenja želuca u Turskoj zarad mršavljenja promenila život i ugrozila zdravlje. Zato sada… »
Vesti dana »

Terza video ćerkinu sliku pa zaplakao: Pomenuo i Milicu Veličković: Najbitnije mi je da s njom popravim odnos!
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Ena Čolić se guši u suzama zbog Zlatinih reči: "Mora da ima granicu!" Ima zahtev za nju, pomenula i svadbu
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih

Zadrugar grca u suzama: Ispao iz finala Elite 8: U studiju ga sačekala majka
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane