Povezane vesti
Snimali učenika kako tuče drugara u školi: Ovo nije prvi slučaj ali nije u Srbiji, prošli put je dečak završio u bolnici…
Dnevnik 01.11.2023
Iako je pokušao da ga ubedi da ga nije omalovažavao, drugar ga je udario punom šakom u glavu nakon čega je niži dečak jauknuo i zateturao se od siline. Jedan učenik pretukao je drugog u osnovnoj školi u Pakoštanima, a tuči je prethodilo omalovažavanje… »
Snimali učenika kako tuče drugara u školi: Ovo nije prvi slučaj, prošli put je dečak završio u bolnici
Telegraf 01.11.2023
Iako je pokušao da ga ubedi da ga nije omalovažavao, drugar ga je udario punom šakom u glavu nakon čega je niži dečak jauknuo i zateturao se od siline. Jedan učenik pretukao je drugog u osnovnoj školi u Pakoštanima, a tuči je prethodilo omalovažavanje… »
Vesti dana »
Ovako izgleda napadač na Trampa: Predsednik SAD objavio fotografije
Nova pre 21 minutajoš 61 povezana
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 46 minutajoš 45 povezanih
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 45 minutajoš 7 povezanih
Tramp se opet predomislio u zadnji čas, Iran preuzima Ormuz, Orban vraća mandat: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih