Повезане вести
Градоначелник Бишевац са министарком Ђукић Дејановић о будућим плановима и активностима у области просвете
Санџак хабер 01.11.2023
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић боравила је у Новом Пазару. Са председником Привременог органа Града Новог Пазара, Нихатом Бишевцем разговарала је о до сада реализованим пројектима, те будућим плановима и активностима… »
Ђукић Дејановић и Бишевац о улагањима у образовање
Радио сто плус 01.11.2023
Министарка Ђукић Дејановић је након састанка у Градској управи обишла образовне установе које су у претходном периоду реконструисане и најавила да ће Министарство просвете и Влада Србије поџати будуће пројекте локалне… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 57 минутајош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 2 сатајош 3 повезане

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана