Povezane vesti
„Prasice jedna, ne sviđaju mi se tvoje pesme ni glas“: Severina podelila jednu neobičnu poruku „obožavateljke“, pa…
Nova 01.11.2023
Popularna pevačica već decenijama se bavi muzikom. Severina Vučković trenutno je član žirija jednog hrvatskog šou programa. Pevačica je na svom Instagram profilu sada je podelila poruku nesvakidašnjeg sadržaja koju je dobila od jedne… »
"Prasice jedna, uvek si mi išla na živce!" Severina objavila poruke nepoznate osobe - salva uvreda i šok na kraju! Foto
Mondo 01.11.2023
Severina Vučković podelila je poruku koju je dobila od nepoznate osobe na Instagramu. Severina Vučković podelila je poruku koju je dobila od nepoznate osobe na Instagramu. Pevačica Severina Vučković tokom čitavog leta žarila je i palila fotkama… »
"Prasice jedna, ne sviđa mi se kako pevaš,: Ali..." Severina podelila poruku od fana i nikome nije jasna jedna stvar: Malo je…
Blic 01.11.2023
Pevačica Severina Vučković trenutno je član žirija jednog hrvatskog talent šou programa, a na svom Instagram profilu sada je podelila poruku nesvakidašnjeg sadržaja. Naime, iz poruke nije moglo da se zaključi da li je osobi Severina sviđa ili ne… »
Vesti dana »
Policija privela mladića na protestu ispred Skupštine Novog Sada
Danas pre 28 minutajoš 37 povezanih
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
N1 Info pre 3 satajoš 20 povezanih
Pao deo plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji: Nema povređenih
Mondo pre 51 minutajoš 11 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Do sada saslušano četvoro, danas ispitivanje još pet svedoka
Forbes pre 1 satjoš 18 povezanih