Povezane vesti
Severina otkrila svoj skriveni talenat: Pogledajte njenu imitaciju Lepe Brene i Josipe Lisac (VIDEO)
Vesti online 01.11.2023
Severina je trenutno članica žirija jednog talent šoua u Hrvatskoj, a ovu priliku je iskoristila da pokaže i svoje skrivene talente. Naime, tokom poslednje epizode ona je otkrila da je vrlo uspešna u imitiranju, a odabrala je imitaciju Lepe Brene i… »
(Video) Severina urnebesno imitirala Lepu Brenu: "Postala sam i biznismenka i pevačica", svi plaču od smeha
Blic 01.11.2023
Hrvatska pevačica Severina Vučković decenijama je na javnoj sceni, ali mnogi nisu znali da ona odlično i imitira. Severina je trenutno članica žirija u takmičenju "Superstar", a jedan učesnik izrazio je želju da imitira Zdravka Mamića, što je nju… »
Urnebesno! Pogledajte kako Severina imitira Lepu Brenu, svi popadali od smeha: "Ja sam biznismenka i pevačica"
Kurir 01.11.2023
Severina je odavno pokazala umeće u oblasti muzike, ali publika, verovatno, nije znala da se ona jednako dobro snalazi pred kamerama - dok imitira. Seve je trenutno članica žirija Superstara, zanimljivog takmičenja u Hrvatskoj. Jedan od kandidata je… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, najviša dnevna do 29 stepeni
N1 Info pre 27 minutajoš 15 povezanih

Objavljen snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka, nastavlja se potraga
RTS pre 27 minutajoš 10 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 27 minutajoš 12 povezanih

Ukrajina i saveznici o zajedničkoj proizvodnji oružja; Napadnut centar za obuku Zaporoške nuklearne elektrane
RTS pre 22 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 41 minutajoš 1 povezana