Povezane vesti
(Video) Severina urnebesno imitirala Lepu Brenu: "Postala sam i biznismenka i pevačica", svi plaču od smeha
Blic 01.11.2023
Hrvatska pevačica Severina Vučković decenijama je na javnoj sceni, ali mnogi nisu znali da ona odlično i imitira. Severina je trenutno članica žirija u takmičenju "Superstar", a jedan učesnik izrazio je želju da imitira Zdravka Mamića, što je… »
Severina otkrila svoj skriveni talenat: Pogledajte njenu imitaciju Lepe Brene i Josipe Lisac (VIDEO)
Vesti online 01.11.2023
Severina je trenutno članica žirija jednog talent šoua u Hrvatskoj, a ovu priliku je iskoristila da pokaže i svoje skrivene talente. Naime, tokom poslednje epizode ona je otkrila da je vrlo uspešna u imitiranju, a odabrala je imitaciju Lepe Brene i… »
Urnebesno! Pogledajte kako Severina imitira Lepu Brenu, svi popadali od smeha: "Ja sam biznismenka i pevačica"
Kurir 01.11.2023
Severina je odavno pokazala umeće u oblasti muzike, ali publika, verovatno, nije znala da se ona jednako dobro snalazi pred kamerama - dok imitira. Seve je trenutno članica žirija Superstara, zanimljivog takmičenja u Hrvatskoj. Jedan od kandidata je… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 6 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 9 satijoš 2 povezane