Повезане вести
Северина открила свој скривени таленат: Погледајте њену имитацију Лепе Брене и Јосипе Лисац (ВИДЕО)
Вести онлине 01.11.2023
Северина је тренутно чланица жирија једног талент шоуа у Хрватској, а ову прилику је искористила да покаже и своје скривене таленте. Наиме, током последње епизоде она је открила да је врло успешна у имитирању, а одабрала је… »
(Видео) Северина урнебесно имитирала Лепу Брену: "Постала сам и бизнисменка и певачица", сви плачу од смеха
Блиц 01.11.2023
Хрватска певачица Северина Вучковић деценијама је на јавној сцени, али многи нису знали да она одлично и имитира. Северина је тренутно чланица жирија у такмичењу "Суперстар", а један учесник изразио је жељу да имитира Здравка… »
Урнебесно! Погледајте како Северина имитира Лепу Брену, сви попадали од смеха: "Ја сам бизнисменка и певачица"
Курир 01.11.2023
Северина је одавно показала умеће у области музике, али публика, вероватно, није знала да се она једнако добро сналази пред камерама - док имитира. Севе је тренутно чланица жирија Суперстара, занимљивог такмичења у Хрватској… »
Вести дана »
Полиција претреса кућу возача комбија који прати студенте из Новог Пазара
Радио 021 пре 2 сатајош 40 повезаних
Народне патроле неће одржати антимигрантски скуп, одржан скуп подршке мигрантима
Радио 021 пре 26 минутајош 47 повезаних