Povezane vesti
Predstavljena knjiga pesama Igora Mirovića „Povratak u Logos“ na slovačkom jeziku
RTV 01.11.2023
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović predstavio je večeras u Zavodu za kulturu vojvođanskih Slovaka knjigu pesama „Povratak u Logos“ u prevodu na slovački jezik. „Izuzetna mi je čast da sam naišao na interesovanje kulturnih poslenika… »
Predstavljena knjiga pesama Igora Mirovića "Povratak u Logos" na slovačkom jeziku
Telegraf 01.11.2023
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović predstavio je večeras u Zavodu za kulturu vojvođanskih Slovaka knjigu pesama „Povratak u Logos“ u prevodu na slovački jezik. „Izuzetna mi je čast da sam naišao na interesovanje kulturnih poslenika prijateljskog i… »
Vesti dana »
VIDEO: Jokićev novi tripl-dabl u prvoj pobedi Denvera u novoj NBA sezoni
Radio 021 pre 0 minutajoš 31 povezana
Meteorolozi upozoravaju na obilne padavine i sneg na planinama, a od ovog datuma se u Srbiju vraća miholjsko leto
Nova pre 50 minutajoš 18 povezanih
Proleteo kroz crveno i ubio celu porodicu! Otac (43), majka (38) i sin (9) poginuli na Novom Beogradu: Novi detalji stravične saobraćajne nesreće (Video)
Kurir pre 9 minutajoš 39 povezanih
Okršaj ispred kafića u Čačku: Svađa završila kobno, dva mladića izbodena nožem, jedan u teškom stanju
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih
Opkoljeno više od 10.000 ukrajinskih vojnika! Putin obavešten o napredovanju ruske vojske! Peskov potvrdio informaciju!
Kurir pre 9 minutajoš 10 povezanih