Povezane vesti
(Video) Svi misle da je njegovo ime Đorđe David: Đorđe Nikolić otkriva zašto David: "Mama je želela da imam kršteno ime njenog…
Blic 01.11.2023
Đorđe Nikolić publici je poznat kao Đorđe David. I takođe je dobro poznato da je on naš poznati muzičar i glumac, ali ono što mnogi ne znaju je odkud David u njegovom imenu. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic… »
(Video) "žao mi je što sam tek u 50.: Godini postao otac" Đorđe David o vaspitanju i odnosu prema ženama: "Moju ćerku i moju…
Blic 01.11.2023
Muzičar i glumac Đorđe David gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj otkriva koliko je vaspitanje koje je dobio od oca i majke uticalo na njegovo ponašanje danas. Đorđe David se susreo sa veoma teškim momentima u životu o kojima… »
(Video) "ne može da mi kaže kada je nešto boli, kada je gladna": Lorena je četvorogodišnja devojčica koja ne govori, ne hoda i…
Blic 01.11.2023
Lorena je četvorogodišnja devojčica koja ne govori i ne hoda samostalno. Od skoro je počela da puzi i da pravi tri četiri koraka jer ona je mali heroj koji svakodnevno vežba po četiri sata i trudi se da uspe u svojoj borbi. Lorena je jedno od troje dece… »
(Video) Bio je u kolima sa ocem koji je na mestu ostao mrtav: Đorđe David je na dan sahrane igrao predstavu, a slična stvar mu…
Blic 01.11.2023
Đorđe David svojim glumačkim daromi i senzibilitetom za muziku osvaja srca publike, deo je žirija muzičkog takmičenja, a samo u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji, sredom u 21 sat, na MTS kanalu 115… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: stabilno, suvo i vetrovito vreme uz hladna jutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Kragujevac: Kordon policije nedaleko od Sokolane gde će biti održan skup SNS
Serbian News Media pre 30 minutajoš 32 povezane

Milutinov pretekao Printezisa! Srbin ispred legendarnog Grka na večnoj listi Evrolige
Večernje novosti pre 15 minutajoš 33 povezane

Biće mnogo toga sledeće nedelje: Nakon potpisa Obradovića, Miško najavljuje velike stvari!
Hot sport pre 10 minutajoš 28 povezanih