Повезане вести
(Видео) Сви мисле да је његово име Ђорђе Давид: Ђорђе Николић открива зашто Давид: "Мама је желела да имам крштено име њеног…
Блиц 01.11.2023
Ђорђе Николић публици је познат као Ђорђе Давид. И такође је добро познато да је он наш познати музичар и глумац, али оно што многи не знају је одкуд Давид у његовом имену. У емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић"… »
(Видео) "жао ми је што сам тек у 50.: Години постао отац" Ђорђе Давид о васпитању и односу према женама: "Моју ћерку и моју…
Блиц 01.11.2023
Музичар и глумац Ђорђе Давид гост је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој открива колико је васпитање које је добио од оца и мајке утицало на његово понашање данас. Ђорђе Давид се сусрео са веома тешким… »
(Видео) "не може да ми каже када је нешто боли, када је гладна": Лорена је четворогодишња девојчица која не говори, не хода и…
Блиц 01.11.2023
Лорена је четворогодишња девојчица која не говори и не хода самостално. Од скоро је почела да пузи и да прави три четири корака јер она је мали херој који свакодневно вежба по четири сата и труди се да успе у својој борби… »
(Видео) Био је у колима са оцем који је на месту остао мртав: Ђорђе Давид је на дан сахране играо представу, а слична ствар му…
Блиц 01.11.2023
Ђорђе Давид својим глумачким дароми и сензибилитетом за музику осваја срца публике, део је жирија музичког такмичења, а само у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује на Блиц телевизији, средом у 21… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију: магла, сипећа киша, наоблачење и нагле промене времена
Наслови.аи пре 4 сатијош 26 повезаних
Мени нико није састављао тим: Овако је Жељко Обрадовић говорио о избору играча за Партизан
Курир пре 2 минутајош 30 повезаних
Распродаја Србије: Пошта, Путеви Србије и Србијаводе више нису јавна предузећа
Озон пресс пре 2 сатајош 26 повезаних
Жандармерија није дозволила новинарки да изађе из обруча у Бачкој Паланци
Цензоловка пре 6 сатијош 32 повезане
"Најскупљи ВЦ 20 милиона динара, ограда за безбедност - 14": Опозиција критикује буџет Београда
Н1 Инфо пре 3 сатајош 54 повезане