Повезане вести
РАТ У УКРАЈИНИ Зеленски: Украјинске снаге одбиле напад у близини града Вуледара
Еуроневс 02.11.2023
Рат у Украјини траје 617 дана. Јуче су украјински званичници саопштили да је Русија гранатирала више од 100 насеља за 24 часа, што је више него било ког дана током ове године. У међувремену је високи представник ЕУ за спољну… »
Руске снаге обориле дронове код нуклеарке Запорожје; Зеленски: Украјинска војска одбила напад код Угледара
РТС 02.11.2023
Рат у Украјини – 617. дан. Русија је у среду гранатирала 118 украјинских насеља, што је био најмасовнији напад на Украјину ове године, саопштио је украјински министар унутрашњих послова Игор Клименко. Високи представник ЕУ за… »
Украјина: Врхунац немилосрдности, најмасовнији руски напад ове године
Н1 Инфо 02.11.2023
Русија је у среду гранатирала 118 украјинских насеља, што је био најмасовнији напад на Украјину ове године, саопштио је украјински министар унутрашњих послова Игор Клименко. Високи представник ЕУ за спољну политику и… »
Пет украјинских дронова пресретнуто код Крима, један изнад Црног мора
Политика 02.11.2023
Пет украјинских беспилотних летелица пресрели су данас руски системи противваздушне одбране изнад Крима и један изнад Црног мора, саопштило је Министарство одбране Русије. "Ујутру 2. новембра, заустављен је покушај кијевског… »
УКРАЈИНСКА КРИЗА Русија извела најмасовнији напад на Украјину ове године; Шојгу: Кијев трпи поразе на ратишту
РТВ 02.11.2023
МОСКВА, КИЈЕВ - Рат у Украјини – 617. дан. Русија је у среду гранатирала 118 украјинских насеља, што је био најмасовнији напад на Украјину ове године, саопштио је украјински министар унутрашњих послова Игор Клименко. Високи… »
Вести дана »

Јовановић апелује на Звезду: "Волео бих више домаћих играча, ја сам био странац и знам..."
Спортске.нет пре 1 сатјош 17 повезаних

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана