Povezane vesti

Mira (68) već 15 godina živi u kući sa bivšim mužem koji na spratu iznad odavno ima drugu ženu: "On je švrljao dok sam…

Mira (68) već 15 godina živi u kući sa bivšim mužem koji na spratu iznad odavno ima drugu ženu: "On je švrljao dok sam…

Blic 02.11.2023
Mira (68) je penzionerka iz malog mesta koja je ceo život radila u prodavnici, roditelje je rano izgubila, ali zbog situacije u kojoj se našla ni malo nije mogla da bira bolji život. I na kraju, kad je dočekala starost, stigle su je nove muke. Naime… »
Živi s bivšim i sadašnjim mužem: Majka petoro dece zbog jedne stvari deli kuću s dvojicom muškaraca: Evo kako izgleda…

Živi s bivšim i sadašnjim mužem: Majka petoro dece zbog jedne stvari deli kuću s dvojicom muškaraca: Evo kako izgleda…

Kurir 02.11.2023
I dok mnoge žene nakon razvoda imaju problem da posle udaje za drugog muškarca usklade odnos sa bivšim muževima, čini se da je jednoj ženi, majci petoro dece, usklađivanje međusobnih odnosa na relaciji bivši suprug - sadašnji suprug - pošlo za… »
Živi sa bivšim i sadašnjim suprugom: Majka petoro dece deli kuću sa dvojicom muškaraca i tvrdi da sve ovo radi zbog jedne…

Živi sa bivšim i sadašnjim suprugom: Majka petoro dece deli kuću sa dvojicom muškaraca i tvrdi da sve ovo radi zbog jedne…

Blic 01.11.2023
I dok mnoge žene nakon razvoda imaju problem da posle udaje za drugog muškarca usklade odnos sa bivšim muževima, čini se da je jednoj ženi, majci petoro dece, usklađivanje međusobnih odnosa na relaciji bivši suprug - sadašnji suprug - ja pošlo… »

Vesti dana »