Povezane vesti
Puklo je Bože sačuvaj, ja sam se sav stresao: Petar sedeo na klupi u blizini muškarca koji se razneo bombom u Čačku…
RINA 02.11.2023
Puklo je Bože sačuvaj, ja sam se sav stresao: Petar sedeo na klupi u blizini muškarca koji se razneo bombom u Čačku, tragedija se dogodila u par sekundi (FOTO)(VIDEO) Čačak - Identitet muškaca koji se jutos oko 9 časova razneo bombom na… »
Čačak: Samoubistvo na železničkoj stanici, muškarac aktivirao bombu
Pressek 02.11.2023
Na železničkoj stanici u Čačku dogodila se eksplozija u kojoj je stradao muškarac, javlja RTS-a. Prema informacijama iz čačanske policije, u 8.45 prijavljeno je da je na železničkoj stanici muškarac aktivirao eksplozivnu napravu i da je stradao… »
Muškarac iz sela Pranjani (40) razneo se bombom na Železničkoj stanici u Čačku
Sandžak haber 02.11.2023
Čačak – Muškarac koji se razneo bombom na Železničkoj stanici u Čačku je S.D. (40) iz gornjomilanovačkog sela Pranjani. – Ovo je prava tragedija, ugasio se mlad život. Živeo je sam sa majkom i koliko je nama poznato vozio je kamion. Ovo nas… »
Čačak: Muškarac stradao kad je aktivirao bombu na železničkoj stanici
Radio sto plus 02.11.2023
Po prvim informacijama, muškarac je sedeo sam na klupi kada je aktivirao bombu a iako je na stanici bilo i drugih ljudi, nije bilo povređenih. Uviđaj policije je u toku.… »
Horor u Čačku: Muškarac se razneo bombom na Železničkoj stanici
Blic 02.11.2023
Tokom jutarnjih sati na Železničkoj stanici u Čačku došlo je do tragedije, kada se na mestu gde se čekaju vozovi muškarac razneo bombom. Nastradao je na licu mesta. - Kako smo čuli čovek je sedeo na klupi, nakon čega je aktivirao eksplozivnu… »
Razneo se bombom u Čačku: Užas na železničkoj stanici! (foto)
Mondo 02.11.2023
Čovek se razneo bombom na železničkoj stanici. Čovek se razneo bombom na železničkoj stanici. Kako Mondo saznaje MUP-u je prijavljeno da je došlo do eksplozije i uviđaj je u toku. Prema pisanju pojedinih medija u Čačku je na železničkoj… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 25 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 38 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih