Повезане вести
Пукло је Боже сачувај, ја сам се сав стресао: Петар седео на клупи у близини мушкарца који се разнео бомбом у Чачку, трагедија…
РИНА 02.11.2023
Пукло је Боже сачувај, ја сам се сав стресао: Петар седео на клупи у близини мушкарца који се разнео бомбом у Чачку, трагедија се догодила у пар секунди (ФОТО)(ВИДЕО) Чачак - Идентитет мушкаца који се јутос око 9 часова разнео… »
Мушкарац из села Прањани (40) разнео се бомбом на Железничкој станици у Чачку
Санџак хабер 02.11.2023
Чачак – Мушкарац који се разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку је С.Д. (40) из горњомилановачког села Прањани. – Ово је права трагедија, угасио се млад живот. Живео је сам са мајком и колико је нама познато возио је… »
Чачак: Самоубиство на железничкој станици, мушкарац активирао бомбу
Прессек 02.11.2023
На железничкој станици у Чачку догодила се експлозија у којој је страдао мушкарац, јавља РТС-а. Према информацијама из чачанске полиције, у 8.45 пријављено је да је на железничкој станици мушкарац активирао експлозивну направу… »
Чачак: Мушкарац страдао кад је активирао бомбу на железничкој станици
Радио сто плус 02.11.2023
По првим информацијама, мушкарац је седео сам на клупи када је активирао бомбу а иако је на станици било и других људи, није било повређених. Увиђај полиције је у току.… »
Хорор у Чачку: Мушкарац се разнео бомбом на Железничкој станици
Блиц 02.11.2023
Током јутарњих сати на Железничкој станици у Чачку дошло је до трагедије, када се на месту где се чекају возови мушкарац разнео бомбом. Настрадао је на лицу места. - Како смо чули човек је седео на клупи, након чега је активирао… »
Разнео се бомбом у Чачку: Ужас на железничкој станици! (фото)
Мондо 02.11.2023
Човек се разнео бомбом на железничкој станици. Човек се разнео бомбом на железничкој станици. Како Мондо сазнаје МУП-у је пријављено да је дошло до експлозије и увиђај је у току. Према писању појединих медија у Чачку је на… »
Вести дана »

Још једна особа ухапшена због насилничког понашања испред Филозофског факултета
Луфтика пре 2 сатајош 45 повезаних

Ненад убио Златицу у Бечу, ранио ћерку и зета, па нађен мртав у "мерцедесу" Ово је покојни брачни пар из Србије! (фото)
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних

У четвртак ујутро мраз? Ево где ће температура пасти скоро на нулу
Телеграф пре 26 минутајош 34 повезане

Ухапшени студент из Новог Сада присуствовао сахрани оца везан ланцима
Слободна Европа пре 31 минутајош 14 повезаних