Повезане вести

Пукло је Боже сачувај, ја сам се сав стресао: Петар седео на клупи у близини мушкарца који се разнео бомбом у Чачку, трагедија…

Пукло је Боже сачувај, ја сам се сав стресао: Петар седео на клупи у близини мушкарца који се разнео бомбом у Чачку, трагедија…

РИНА 02.11.2023
Пукло је Боже сачувај, ја сам се сав стресао: Петар седео на клупи у близини мушкарца који се разнео бомбом у Чачку, трагедија се догодила у пар секунди (ФОТО)(ВИДЕО) Чачак - Идентитет мушкаца који се јутос око 9 часова разнео… »
Мушкарац из села Прањани (40) разнео се бомбом на Железничкој станици у Чачку

Мушкарац из села Прањани (40) разнео се бомбом на Железничкој станици у Чачку

Санџак хабер 02.11.2023
Чачак – Мушкарац који се разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку је С.Д. (40) из горњомилановачког села Прањани. – Ово је права трагедија, угасио се млад живот. Живео је сам са мајком и колико је нама познато возио је… »
Чачак: Самоубиство на железничкој станици, мушкарац активирао бомбу

Чачак: Самоубиство на железничкој станици, мушкарац активирао бомбу

Прессек 02.11.2023
На железничкој станици у Чачку догодила се експлозија у којој је страдао мушкарац, јавља РТС-а. Према информацијама из чачанске полиције, у 8.45 пријављено је да је на железничкој станици мушкарац активирао експлозивну направу… »
Чачак: Мушкарац страдао кад је активирао бомбу на железничкој станици

Чачак: Мушкарац страдао кад је активирао бомбу на железничкој станици

Радио сто плус 02.11.2023
По првим информацијама, мушкарац је седео сам на клупи када је активирао бомбу а иако је на станици било и других људи, није било повређених. Увиђај полиције је у току.… »
Хорор у Чачку: Мушкарац се разнео бомбом на Железничкој станици

Хорор у Чачку: Мушкарац се разнео бомбом на Железничкој станици

Блиц 02.11.2023
Током јутарњих сати на Железничкој станици у Чачку дошло је до трагедије, када се на месту где се чекају возови мушкарац разнео бомбом. Настрадао је на лицу места. - Како смо чули човек је седео на клупи, након чега је активирао… »
Разнео се бомбом у Чачку: Ужас на железничкој станици! (фото)

Разнео се бомбом у Чачку: Ужас на железничкој станици! (фото)

Мондо 02.11.2023
Човек се разнео бомбом на железничкој станици. Човек се разнео бомбом на железничкој станици. Како Мондо сазнаје МУП-у је пријављено да је дошло до експлозије и увиђај је у току. Према писању појединих медија у Чачку је на… »

Вести дана »