Povezane vesti
"Šansa možda neće biti beskonačno tu": Senatorka Šahin: Nadam se da će Beograd i Priština moći da se dogovore
Blic 02.11.2023
Američka senatorka Džin Šahin izjavila je da se nada da će Beograd i Priština moći da se dogovore i nađu način da žive zajedno, kao i da razume da se možda neće međusobno priznati, ali da strane mogu makar da obezbede da građani ne žive u sukobu, strahu… »
Senatorka Šahin: U regionu najviše zabrinjava nerešeno pitanje odnosa Beograda i Prištine
Politika 02.11.2023
Američka senatorka Džin Šahin izjavila je da na Zapadnom Balkanu najviše zabrinjava nerešeno pitanje odnosa Srbije i Kosova, ali i navela da razume da se Kosovo i Srbija možda neće međusobno priznati, ali da veruje da će makar osigurati da građani ne… »
Senatorka SAD: Zabrinjavaju odnos Srbije i Kosova i Dodikova retorika, ali i nova vlast u Crnoj Gori
Danas 01.11.2023
Članica Spoljnopolitičkog odbora Senata SAD Džin Šahin (Jeanne Shaheen) izjavila je da je na Zapadnom Balkanu najviše brinu nerešeno pitanje odnosa Srbije i Kosova i retorika predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, ali je izrazila zabrinutost i… »
Vesti dana »
DANAS SUNCE I DO 25 STEPENI, A VEĆ NOĆAS STIŽE PROMENA: Hladni front donosi kišu i zahlađenje
Glas juga pre 50 minutajoš 21 povezana
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Nova pre 20 minutajoš 18 povezanih
Vučić u UN: Hrvatska ponosna na svoju nacističku prošlost, ne može da nam drži pridike
Radio 021 pre 15 minutajoš 17 povezanih
Sud naložio administraciji Trampa da vrati pristup Beloj kući CNN, MS NOW i Politico
Insajder pre 15 minutajoš 6 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 5 minutajoš 12 povezanih