Повезане вести

Познат идентитет: Мушкарац из села Прањани (40) разнео се бомбом на Железничкој станици у Чачку

Познат идентитет: Мушкарац из села Прањани (40) разнео се бомбом на Железничкој станици у Чачку

РИНА 02.11.2023
Познат идентитет: Мушкарац из села Прањани (40) разнео се бомбом на Железничкој станици у Чачку Чачак - Мушкарац који се разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку је С.Д. (40) из горњомилановачког села Прањани. - Ово је… »
Узнемирујуће слике у Чачку: Мушкарац се разнео бомбом на железничкој станици (фото, видео)

Узнемирујуће слике у Чачку: Мушкарац се разнео бомбом на железничкој станици (фото, видео)

Дневник 02.11.2023
ЧАЧАК: Током јутарњих сати на Железничкој станици у Чачку дошло је до трагедије, када се на месту где се чекају возови мушкарац разнео бомбом. Настрадао је на лицу места. - Како смо чули човек је седео на клупи, након чега је… »
Чачак: експлозија на железничкој станици, највероватније реч о самоубиству

Чачак: експлозија на железничкој станици, највероватније реч о самоубиству

Политика 02.11.2023
ЧАЧАК – Јутрос око 8.45 часова у самом центру Чачка на Железничкој станици дошло је до трагедије када се за сада непозната особа разнела бомбом. На терен су одмах изашле екипе полиције и Хитне помоћи, али несрећном мушкарцу није… »
Чачак: Бомбом се разнео на Железничкој станици

Чачак: Бомбом се разнео на Железничкој станици

Вести онлине 02.11.2023
Јутрос око 8.45 часова у самом центру Чачка на Железничкој станици дошло је до трагедије када се Д. С. стар 40 година разнео бомбом, док је седео сам на клупи. На терен су одмах изашле екипе полиције и Хитне помоћи, али несрећном… »
Живео са мајком, имао је 40 година: Познат идентитет мушкарца који се разнео бомбом на железничкој станици у Чачку!

Живео са мајком, имао је 40 година: Познат идентитет мушкарца који се разнео бомбом на железничкој станици у Чачку!

Мондо 02.11.2023
Несрећни човек је сачекао да станица остане празна пре него што је себи одузео живот. Несрећни човек је сачекао да станица остане празна пре него што је себи одузео живот. Мушкарац који се разнео бомбом на Железничкој станици у… »
Експлозија у Чачку: Непозната особа се разнела бомбом на Железничкој станици

Експлозија у Чачку: Непозната особа се разнела бомбом на Железничкој станици

Еуроневс 02.11.2023
У самом центру Чачка на Железничкој станици, јутрос око 8.45 часова, дошло је до трагедије када се мушкарац Д.С (40) разнео бомбом. На терен су одмах изашле екипе полиције и Хитне помоћи, али несрећном мушкарцу није било спаса… »
Чачак: Мушкарац страдао кад је активирао бомбу на железничкој станици

Чачак: Мушкарац страдао кад је активирао бомбу на железничкој станици

Бета 02.11.2023
Мушкарац чији идентитет још није утврђен страдао је јутрос око девет часова када је активирао бомбу на железничкој станици у Чачку, потврђено је агенција Бета у полицији у том граду. По првим информацијама, мушкарац је седео сам… »
Сачекао да прођу возови, па се разнео бомбом: Нови детаљи трагедије у Чачку, још увек се не зна ко је настрадали

Сачекао да прођу возови, па се разнео бомбом: Нови детаљи трагедије у Чачку, још увек се не зна ко је настрадали

Блиц 02.11.2023
Непознати мушкарац који се јутрос разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку самоубиство је извршио након што је сачекао да прођу возови, а како незванично сазнајемо, он се разнео на клупи. Како сазнајемо, трагедија се догодила… »
Познат идентитет мушкарца који се разнео бомбом у Чачку: "Живео је са мајком и возио камион"

Познат идентитет мушкарца који се разнео бомбом у Чачку: "Живео је са мајком и возио камион"

Телеграф 02.11.2023
"Сачекао је да сви возови прођу", каже један очевидац. Мушкарац који се разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку је С.Д. (40) из горњомилановачког села Прањани. - Ово је права трагедија, угасио се млад живот. Живео је сам… »
„Чуо сам детонацију у канцеларији, није му било спаса“: Очевици трагедије на Железничкој станици у Чачку на којој се разнео…

„Чуо сам детонацију у канцеларији, није му било спаса“: Очевици трагедије на Железничкој станици у Чачку на којој се разнео…

Нова 02.11.2023
Због трагедије која се догодила када је јутрос страдао млађи мушкарац полиција не дозвољава улазак на перон железничке станице. Очевици несреће наводе да је целим крајем одјекнула јака експлозија. „Чуо сам детонацију на радном… »
Самоубиство на железничкој станици у Чачку, мушкарац активирао бомбу

Самоубиство на железничкој станици у Чачку, мушкарац активирао бомбу

РТС 02.11.2023
На железничкој станици у Чачку догодила се експлозија у којој је страдао мушкарац, јавља дописник РТС-а. Према информацијама из чачанске полиције, у 08.45 часова је пријављено да је на железничкој станици мушкарац активирао… »
ВИДЕО Први снимци са Железничке станице у Чачку: Пролазници видели мушкарца како седи на клупи, након чега је активирао…

ВИДЕО Први снимци са Железничке станице у Чачку: Пролазници видели мушкарца како седи на клупи, након чега је активирао…

Нова 02.11.2023
На Железничкој станици у Чачку јутрос је дошло до трагедије када се на месту где се чекају возови мушкарац разнео бомбом. На лицу места је велики број припадника полиције, који врше увиђај. Према незваничним информацијама, осим… »
Курир сазнаје Ово су детаљи трагедије у Чачку: Само што је протутњао воз, зачула се експлозија -погинули није радник поште…

Курир сазнаје Ово су детаљи трагедије у Чачку: Само што је протутњао воз, зачула се експлозија -погинули није радник поште…

Курир 02.11.2023
Очевици описали трагични догађај који је узнемирио Чачане. ЧАЧАК - Чачане је јутрос, нешто после 8 часова, узнемирила експлозија која се догодила на Железничкој станици у том граду. Како Курир сазнаје, бомбом се разнео млађи… »
Петар седео на 20 метара од човека који се разнео бомбом у Чачку: "Боже ме сачувај како је пукло, тресем се"

Петар седео на 20 метара од човека који се разнео бомбом у Чачку: "Боже ме сачувај како је пукло, тресем се"

Телеграф 02.11.2023
Надлежне екипе још увек на Железничкој станици врше увиђај. Идентитет мушкаца који се јутос око 9 часова разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку још увек није познат. Према речима очевидаца који су се затекли на лицу места… »

Вести дана »