Povezane vesti
Kako Moja ćerka traži muža? Tako što gleda stanje na računu! Larina majka šokirala - Ja sam joj rekla da se bogato uda!
Mondo 02.11.2023
Nakon što je objasnila zašto je ćerku savetovala da se "bogato uda", nastala je pometnja. Nakon što je objasnila zašto je ćerku savetovala da se "bogato uda", nastala je pometnja. Karen Karbric je majka 17-godišnje devojke, a u svojoj ispovesti je… »
"Rekla sam ćerki da se bogato uda!" Iskrena ispovest majke mnoge šokirala: "Lažete sebe, ako mislite da novac ne kupuje…
Kurir 02.11.2023
U kolumni za "Daily Mail" Karen Karbric objasnila je zašto je rekla svojoj ćerki da treba da se uda bogato, jer kako je napisala: "Svi koji tvrde da novac ne može da kupi sreću, lažu sami sebe". Moja ćerka Lara ima 17 godina i već je laserski… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 23 povezane

Stotine Čačana zahtevale privođenje onih koji su zvučnim topom napali učesnike protesta u Beogradu
Novi magazin pre 33 minutajoš 33 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 8 satijoš 14 povezanih