Повезане вести

Нема опуштања у Партизану: ''Морамо преко максимума!''

Нема опуштања у Партизану: ''Морамо преко максимума!''

Спортске.нет 02.11.2023
У дану када су се пласирали у осмину финала Купа Србије победом над Јединством у Убу (1:0), фудбалере Партизана обрадовао је и резултат са ''Рајка Митића'', где су Црвена звезда и ТСЦ ремизирали (1:1) у првенственој утакмици, па… »
Урамљени дрес са 159. вечитог дербија у дневном боравку

Урамљени дрес са 159. вечитог дербија у дневном боравку

Спортски журнал 02.11.2023
Црно-бели џокер Немања Николић открио да му је гол Црвеној звезди најдражи у каријери. Дан после тријумфа у шеснестини финала Купа Србије нападач Партизана Немања Николић говорио је за клупски сајт. Парни ваљак јуче је… »
Немања Николић: Свака следећа утакмица за нас је финале

Немања Николић: Свака следећа утакмица за нас је финале

Спорт клуб 02.11.2023
Фудбалер Партизана Немања Николић рекао је да је најважније то што се екипа пласирала у осмину финала Купа Србије и да га радује тимски дух у екипи. Црно-бели су у среду на Убу победили Јединство са 1:0 и пласирали се у осмину… »
Гробари ће због овога још више волети такија: Дао гол Звезди и то неће никад да заборави - ево зашто!

Гробари ће због овога још више волети такија: Дао гол Звезди и то неће никад да заборави - ево зашто!

Мондо 02.11.2023
Голгетер Партизана Немања Николић постао херој у победи на утакмици Купа Србије, па открио детаљ из каријере. Голгетер Партизана Немања Николић постао херој у победи на утакмици Купа Србије, па открио детаљ из каријере… »
Николић: "Постојао је притисак, испадали смо у прошлости"

Николић: "Постојао је притисак, испадали смо у прошлости"

Спортске.нет 02.11.2023
Партизан је некако успео да се пласира у осмину финала Купа Србије победом против Јединства са Уба, али далеко од тога да је било лако против члана Прве лиге Србије. Стрелац јединог гола на утакмици Немања Николић је рекао да је… »
"Пуно нам је срце": Фудбалер Партизана сија од среће

"Пуно нам је срце": Фудбалер Партизана сија од среће

Вечерње новости 02.11.2023
Фудбалер Партизана Немања Николић рекао је да је најважније то што се екипа пласирала у осмину финала Купа Србије и да га радује тимски дух у екипи. Фото: М.Вукадиновић Црно-бели су у среду на Убу победили Јединство са 1:0 и… »
Дуљај: Донео сам Матићу дрес, а сада га молим да ми донесе два дреса за моје синове

Дуљај: Донео сам Матићу дрес, а сада га молим да ми донесе два дреса за моје синове

Спортски журнал 02.11.2023
Желим Јединству да уђе у више ранг, јер клуб има одличне услове и на челу особу која то заслужује – Немању Матића - навео је тренер Партизана. Игор Дуљај, шеф стручног штаба црно-белих, изнео је утиске након пласмана у осмину… »

Вести дана »