Povezane vesti

Vučić upoznao Bocan-Harčenka o situaciji na Kosovu

Vučić upoznao Bocan-Harčenka o situaciji na Kosovu

Radio sto plus 02.11.2023
Vučić je naglasio da Srbija ostaje privržena očuvanju mira i stabilnosti, dok vlast u Prištini nastavlja progon srpskog stanovništva na severu Кosova i Metohije. On je ponovio da je za Srbiju neprihvatljivo bilo kakvo priznanje jednostrano… »
„Hvala na doslednoj podršci Rusije“: Vučić upoznao ruskog ambasadora sa teškom situacijom na Kosovu

„Hvala na doslednoj podršci Rusije“: Vučić upoznao ruskog ambasadora sa teškom situacijom na Kosovu

Sputnik 02.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, kojeg je upoznao sa tokom nedavnih razgovora u Briselu i, s tim u vezi, detaljnije ga informisao o teškoj situaciji na Kosovu i Metohiji… »
Vučić se sastao sa Harčenkom: "Upoznao sam ambasadora Ruske Federacije sa teškom situacijom na KiM"

Vučić se sastao sa Harčenkom: "Upoznao sam ambasadora Ruske Federacije sa teškom situacijom na KiM"

Večernje novosti 02.11.2023
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka. Foto: Instagram/buducnostsrbijeav - Vrlo dobar razgovor sa Bocan-Harčenkom. Upoznao sam ambasadora Ruske Federacije sa teškom situacijom na Kosovu i… »

Vesti dana »