Povezane vesti
Nikolić nakon povratka u SNS: ,,Ne želim da komentarišem moj angažman u Zavetnicima i da me iko uvuče u blato, jer bi oni u…
Jug press 02.11.2023
VRANJE Prema pisanju portala Bujanovačke narodni poslanik Zavetnika u prethodnom sazivu Narodne Skupšnine i poznati advokat iz Vranja Dragan Nikolić vratio se u Srpsku naprednu stranku (SNS) zato što je Izvršni odbor Zavetnika odlučio da Nikolić ne bude… »
Dragan Nikolić o povratku o SNS: Vratio sam u svoju političku porodicu da pomognem
Danas 02.11.2023
Vratio sam se kući. Vratio sam se u svoju političku porodicu“, ovako za Danas svoj povratak u Srpsku naprednu stranku objašnjava Dragan Nikolić, dojučerašnji poslanik i visoki funkcioner srpske stranke Zavetnici. Na pitanje šta je presudilo da napravi… »
Zavetnici: Nikolić prešao u SNS kad mu je rečeno da neće biti na našoj poslaničkoj listi
Vranje news 02.11.2023
Dojučerašnji funkcioner i narodni poslanik Zavetnika Dragan Nikolić Nika, advokat iz Vranja, prešao je, odnosno vratio se u Srpsku naprednu stranku (SNS) zato što je Izvršni odbor Zavetnika, kažu u ovoj stranci, odlučio da Nikolić ne bude kandidat za… »
Zavetnici: Niku smo isključili zbog nedoličnog ponašanja
Bujanovačke 02.11.2023
Bujanovac, 2. novembar 2023. (foto arhiva) – Dojučerašnji funkcioner i narodni poslanik Zavetnika Dragan Nikolić Nika, advokat iz Vranja, prešao je (ili, bolje reći, vratio se) u Srpsku naprednu stranku (SNS) zato što je Izvršni odbor Zavetnika, kažu u… »
Poslanik Zavetnika iz Vranja zvanično se vratio u Srpsku naprednu stranku
Južne vesti 02.11.2023
Pre samo 9 meseci demantovao je povratak u Srpsku naprednu stranku i tražio izvinjenje predsednika Izvršnog odbora Darka Glišića, a sada je vranjski advokat Dragan Nikolić Nika, nakon raspisivanja lokalnih i parlamentarnih izbora, zvanično opet pristupio… »
Vesti dana »
Prevoznik Jaćimović: Kazne neću da platim, pomoć mi ne treba
Nedeljnik pre 45 minutajoš 25 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 0 minutajoš 61 povezana
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 10 povezanih
Preminuo otac Marije Šerifović: Moja omiljena baraba, čuvaj nas tamo gde si sada
Story pre 1 satjoš 29 povezanih