Повезане вести

Николић након повратка у СНС: ,,Не желим да коментаришем мој ангажман у Заветницима и да ме ико увуче у блато, јер би они у…

Николић након повратка у СНС: ,,Не желим да коментаришем мој ангажман у Заветницима и да ме ико увуче у блато, јер би они у…

Југ пресс 02.11.2023
ВРАЊЕ Према писању портала Бујановачке народни посланик Заветника у претходном сазиву Народне Скупшнине и познати адвокат из Врања Драган Николић вратио се у Српску напредну странку (СНС) зато што је Извршни одбор Заветника… »
Драган Николић о повратку о СНС: Вратио сам у своју политичку породицу да помогнем

Драган Николић о повратку о СНС: Вратио сам у своју политичку породицу да помогнем

Данас 02.11.2023
Вратио сам се кући. Вратио сам се у своју политичку породицу“, овако за Данас свој повратак у Српску напредну странку објашњава Драган Николић, дојучерашњи посланик и високи функционер српске странке Заветници. На питање шта… »
Заветници: Николић прешао у СНС кад му је речено да неће бити на нашој посланичкој листи

Заветници: Николић прешао у СНС кад му је речено да неће бити на нашој посланичкој листи

Врање невс 02.11.2023
Дојучерашњи функционер и народни посланик Заветника Драган Николић Ника, адвокат из Врања, прешао је, односно вратио се у Српску напредну странку (СНС) зато што је Извршни одбор Заветника, кажу у овој странци, одлучио да… »
Заветници: Нику смо искључили због недоличног понашања

Заветници: Нику смо искључили због недоличног понашања

Бујановачке 02.11.2023
Бујановац, 2. новембар 2023. (фото архива) – Дојучерашњи функционер и народни посланик Заветника Драган Николић Ника, адвокат из Врања, прешао је (или, боље рећи, вратио се) у Српску напредну странку (СНС) зато што је Извршни… »
Посланик Заветника из Врања званично се вратио у Српску напредну странку

Посланик Заветника из Врања званично се вратио у Српску напредну странку

Јужне вести 02.11.2023
Пре само 9 месеци демантовао је повратак у Српску напредну странку и тражио извињење председника Извршног одбора Дарка Глишића, а сада је врањски адвокат Драган Николић Ника, након расписивања локалних и парламентарних… »

Вести дана »