Povezane vesti
Maja Nikolić ponovo napala Gocu Tržan: „Shvatila sam da je maliciozna, zla i ljubomorna, uvek me je kopirala“
Nova 02.11.2023
Pevačica Maja Nikolić pričala je o detaljima sukoba između nje i Goce Tržan. „To je stara priča, nisam je isprozivala. Nikad u životu je nisam isprozivala, ma nikad intervju o Goci Tržan nisam dala“, istakla je Maja, pa dodala: „Nikad je nisam uvredila i… »
"Maliciozna je zla i ljubomorna" Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan, a jedno joj nikada neće oprostiti: Uvek me je…
Kurir 02.11.2023
Maja Nikolić žestoko je oplela po koleginici Goci Tržan, te je nazvala "malicioznom, lažljivom i ljubomornom." - To je stara priča, nisam je isprozivala. Nikad u životu je nisam isprozivala, ma nikad intervju o Goci Tržan nisam dala - istakla je Maja na… »
Vesti dana »
CIK Kosova: Sertifikacija konačnih izbornih rezultata verovatno do 6. jula
N1 Info pre 43 minutajoš 70 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 39 minutajoš 45 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran i Izrael zaustavili napade; Pezeškijan poručio: Nismo napustili niti bojno polje niti pregovarački sto
RTV pre 29 minutajoš 31 povezana
Bez zadržavanja na rampama auto-puteva i na putničkim terminalima graničnih prelaza
RTV pre 39 minutajoš 34 povezane