Povezane vesti
Maja Nikolić ponovo napala Gocu Tržan: „Shvatila sam da je maliciozna, zla i ljubomorna, uvek me je kopirala“
Nova 02.11.2023
Pevačica Maja Nikolić pričala je o detaljima sukoba između nje i Goce Tržan. „To je stara priča, nisam je isprozivala. Nikad u životu je nisam isprozivala, ma nikad intervju o Goci Tržan nisam dala“, istakla je Maja, pa dodala: „Nikad je nisam uvredila i… »
"Maliciozna je zla i ljubomorna" Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan, a jedno joj nikada neće oprostiti: Uvek me je…
Kurir 02.11.2023
Maja Nikolić žestoko je oplela po koleginici Goci Tržan, te je nazvala "malicioznom, lažljivom i ljubomornom." - To je stara priča, nisam je isprozivala. Nikad u životu je nisam isprozivala, ma nikad intervju o Goci Tržan nisam dala - istakla je Maja na… »
Vesti dana »

Evropa se utrkuje sa Trampom: Ovako bi oni da se rat završi; "Ne možete bez Kijeva"
B92 pre 11 minutajoš 20 povezanih

Mediji: Bela kuća razmatra mogućnost pozivanja Zelenskog na Aljasku
Sputnik pre 20 minutajoš 10 povezanih

Očekuje se pojačan saobraćaj ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, ali i od Bugarske
Radio 021 pre 36 minutajoš 5 povezanih

Ričard Grenel: Ideja o priznanju Kosova je smešna, Tramp će se u to pitanje uključiti korak po korak
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane