Povezane vesti
Maja Nikolić ponovo napala Gocu Tržan: „Shvatila sam da je maliciozna, zla i ljubomorna, uvek me je kopirala“
Nova 02.11.2023
Pevačica Maja Nikolić pričala je o detaljima sukoba između nje i Goce Tržan. „To je stara priča, nisam je isprozivala. Nikad u životu je nisam isprozivala, ma nikad intervju o Goci Tržan nisam dala“, istakla je Maja, pa dodala: „Nikad je nisam uvredila i… »
"Maliciozna je zla i ljubomorna" Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan, a jedno joj nikada neće oprostiti: Uvek me je…
Kurir 02.11.2023
Maja Nikolić žestoko je oplela po koleginici Goci Tržan, te je nazvala "malicioznom, lažljivom i ljubomornom." - To je stara priča, nisam je isprozivala. Nikad u životu je nisam isprozivala, ma nikad intervju o Goci Tržan nisam dala - istakla je Maja na… »
Vesti dana »

Eksplodirale Cene stanova u Srbiji: Za 5 godina vrednost porasla i do 54 odsto! Cene kvadrata i dalje skaču
Kurir pre 19 minutajoš 22 povezane

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 30 minutajoš 11 povezanih

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 2 satajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 7 satijoš 25 povezanih