Повезане вести
Давор Драгичевић: Знам ко ми је убио дете, ускоро ће почети хапшења највиших функционера РС
Данас 02.11.2023
Тужилаштво БиХ предузело је конкретне кораке у случају „Давид Драгичевиц́“. Наиме, у скорије време би требало да буду ухапшена лица осумњичена у овом случају. Како је у интервјуу за портал Н1 рекао Давор Драгичевиц́, Давидов… »
"Знам ко је убио моје: Дете!" Давор Драгичевић очекује хапшење убица сина Давида: "Именом и презименом сам их прозвао за…
Блиц 02.11.2023
Тужилаштво Босне и Херцеговине приводи крају истрагу у случају убиства Давида Драгичевића, а у наредним данима би требало да уследе и конкретна хапшења. Давор Драгичевић, отац Давида, потврдио је у разговору за медије да би… »
Ускоро хапшења због убиства Давида Драгичевића: Тужилаштво приводи крају истрагу злочина који је потресао Бања Луку
Блиц 02.11.2023
У наредним данима очекују хапшења осумњичених који се доводе у везу са убиством Давида Драгичевића. Хапшења би требала бити извршена на подручју Бањалуке, пише Српскаинфо. Тужилаштво БиХ преузело је истрагу убиства младића од… »
Вести дана »
Студенти одају почаст жртви пада надстрешнице: Годину дана без Ање
Луфтика пре 6 сатијош 13 повезаних