Повезане вести

СНС реагује на прозивке из ГГ За Лесковца Заједно, кажу да су они урадили све оно што се плаћа од новца свих грађана

СНС реагује на прозивке из ГГ За Лесковца Заједно, кажу да су они урадили све оно што се плаћа од новца свих грађана

Југ пресс 02.11.2023
ЛЕСКОВАЦ Град Лесковац посвећено и истрајно брине о свим сегментима образовања и то доказује низом мера које нису привременог карактера, већ када једном постану део буџета у наредним годинама се за њих повећавају средства… »
Цакић: Нема паре за основце кад ми тражимо а има кад дођу избори

Цакић: Нема паре за основце кад ми тражимо а има кад дођу избори

Југ пресс 02.11.2023
ЛЕСКОВАЦ Небојша Цакић подсетио је данас да је одборничка Групе грађана „За Лесковац заједно“ прошле године поднела иницијативу да се свим основцима у Лесковцу, по узору на Београд, да новац за набавку уџбеника. „Ова наша… »
Лесковац: Политички дуели саопштењима и конференцијама – СНС одговара Цакићу

Лесковац: Политички дуели саопштењима и конференцијама – СНС одговара Цакићу

Југмедиа 02.11.2023
Градски одбор Српске напредне странке Лесковац издао је данас саопштење као одговор ГГ За Лесковац – заједно, са прес конференције где је челник тог удружења Небојша Цакић оптужио СНС да изненадном одлуком о бесплатним… »
Напредњачка страна приче о накнади за ђачке уџбенике која се исплаћује из буџета свих пореских обавезника

Напредњачка страна приче о накнади за ђачке уџбенике која се исплаћује из буџета свих пореских обавезника

Решетка 02.11.2023
Након што је опозициони народни посланик Небојша Цакић данас изразио сумњу да је одлука о финасирању уџбеника свих основаца у Лесковцу донета искључиво због предстојећих изобра, из Градског одбора Српске напредне странке… »
Цакић: Када смо ми тражили, власт у Лесковцу је тврдила да нема новца за бесплатне уџбенике, сада пред изборе дају шаком и…

Цакић: Када смо ми тражили, власт у Лесковцу је тврдила да нема новца за бесплатне уџбенике, сада пред изборе дају шаком и…

Југмедиа 02.11.2023
Донедавни народни посланик и шеф одборничке опозиционе групе ГГ За Лесковац – заједно Небојша Цакић, отужио је данас валадајућу СНС у овом граду да је новац за беспалтне уџбенике обезбедила уочи избора, а одбијала скоро две… »
Новац за ђачке уџбенике као мито пред гласање?

Новац за ђачке уџбенике као мито пред гласање?

Решетка 02.11.2023
Одлука о финасирању уџбеника свих основаца у Лесковцу донета је искључиво због предстојећих изобра, мишљења је опозициони народни посланик Небојша Цакић. Он је на данашњој конференцији за новинаре Групе грађана “За Лесковац… »

Вести дана »