Повезане вести

КО је носилац листе ДРАГАНА ЂИЛАСА - Мирослав Алексић?

КО је носилац листе ДРАГАНА ЂИЛАСА - Мирослав Алексић?

Вечерње новости 03.11.2023
МАДА увек истичу како ће, кад они дођу на власт, Србијом управљати најобразованији, најпаметнији и најспособнији, носилац Ђиласове листе "Србија против насиља" - Мирослав Алексић је све супротно од тога. Фото… »
Ђукановић О оркестрираном нападу на Вучића: Најпрљавија антисрпска кампања

Ђукановић О оркестрираном нападу на Вучића: Најпрљавија антисрпска кампања

АДВОКАТ Владимир Ђукановић одговорио је Драгану Ђиласу и Драгану Шолаку на пропагандни филм упућен против породице председника Србије Александра Вучића. Фото П. Милошевић - Политика ТВ НДХ 1 и НОВА СС. Најпрљавија антисрпска… »
Организована харанга на Вучића Председник на тв Пинк: То су урадили људи са листе "Србија против насиља"

Организована харанга на Вучића Председник на тв Пинк: То су урадили људи са листе "Србија против насиља"

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић био је гост Националног дневника на ТВ Пинк. Фото: Принтскрин/Пинк тв - Данас је пола године од стравичне трагедије најпре у школи "Владислав Рибникар", а дан касније у Добони и Орашју -… »
СНС Крагујевац: Гнусне лажи и увреде на рачун председника Вучића

СНС Крагујевац: Гнусне лажи и увреде на рачун председника Вучића

РТК 03.11.2023
Поводом емитовања медијских садржаја на појединим медијима о председнику Србије Александру Вучићу, саопштењем за јавност огласила се и СНС у Крагујевцу. „Градски одбор Српске напредне странке на челу са чланом Председништва и… »
Вучић: Напади на моју породицу су напади и на сваку српску породицу

Вучић: Напади на моју породицу су напади и на сваку српску породицу

РТК 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је предизборна кампања почела бруталним увредама и нападима на његову породицу и истакао да су то напади и на сваку српску породицу. „Поштовани грађани, када сам расписао… »
Терзић поручио: Ђилас се јавно залагао за исељавање Срба са КиМ

Терзић поручио: Ђилас се јавно залагао за исељавање Срба са КиМ

МИЛОШ Терзић, члан Председништва Српске напредне странке, каже како су Драган Шолак и Драган Ђилас свесни да је "Александар Вучић највећа препрека независности лажне државе" те да зато није страна сарадња са антисрбима и другим… »
Мој отац је Анђелко! Вучић: Поносан сам на њега и на своју мајку (видео)

Мој отац је Анђелко! Вучић: Поносан сам на њега и на своју мајку (видео)

У НАЈНОВИЈЕМ видеу на свом Инстаграм налогу, председник Александар Вучић представио је свог оца Анђелка. Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав Председник је истакао да је поносан на своје родитеље, оца и мајку. - Ја сам поносан на… »
Вучић објавио снимак са оцем: Председник први пут у јавности након бруталне кампање која се води против њега и његове…

Вучић објавио снимак са оцем: Председник први пут у јавности након бруталне кампање која се води против њега и његове…

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић поделио је на друштвеној мрежи Инстаграм видео са својим оцем. Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав - Поносан сам на свог оца! - написао је председник у опису објаве. А пост схаред би Александар… »
"Има ли крај болесној кампањи Ђиласа и Шолака" Јованов: Најогавнији пропагандни филм против Вучића, Гебелс да им позавиди…

"Има ли крај болесној кампањи Ђиласа и Шолака" Јованов: Најогавнији пропагандни филм против Вучића, Гебелс да им позавиди…

Вечерње новости 02.11.2023
ЧЛАН Председништва Српске напрдне странке, Миленко Јованов, одговорио је Драгану Ђиласу и Драгану Шолаку на пропагандни филм упућен против породице председника Србије Александра Вучића. Фото Тањуг - Најпре пусте најогавнији… »

Вести дана »