Povezane vesti
KO je nosilac liste DRAGANA ĐILASA - Miroslav Aleksić?
Večernje novosti 03.11.2023
MADA uvek ističu kako će, kad oni dođu na vlast, Srbijom upravljati najobrazovaniji, najpametniji i najsposobniji, nosilac Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" - Miroslav Aleksić je sve suprotno od toga. Foto: Tnjiter/@LaziDetektor KO JE NOSILAC LISTE… »
Đukanović O orkestriranom napadu na Vučića: Najprljavija antisrpska kampanja
ADVOKAT Vladimir Đukanović odgovorio je Draganu Đilasu i Draganu Šolaku na propagandni film upućen protiv porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Foto P. Milošević - Politika TV NDH 1 i NOVA SS. Najprljavija antisrpska kampanja - poručio je… »
Organizovana haranga na Vučića Predsednik na tv Pink: To su uradili ljudi sa liste "Srbija protiv nasilja"
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić bio je gost Nacionalnog dnevnika na TV Pink. Foto: Printskrin/Pink tv - Danas je pola godine od stravične tragedije najpre u školi "Vladislav Ribnikar", a dan kasnije u Doboni i Orašju - podsetio je Vučić i članovima… »
SNS Kragujevac: Gnusne laži i uvrede na račun predsednika Vučića
RTK 03.11.2023
Povodom emitovanja medijskih sadržaja na pojedinim medijima o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, saopštenjem za javnost oglasila se i SNS u Kragujevcu. „Gradski odbor Srpske napredne stranke na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom GO Nikolom… »
Vučić: Napadi na moju porodicu su napadi i na svaku srpsku porodicu
RTK 03.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predizborna kampanja počela brutalnim uvredama i napadima na njegovu porodicu i istakao da su to napadi i na svaku srpsku porodicu. „Poštovani građani, kada sam raspisao izbore, zamolio sam i… »
Terzić poručio: Đilas se javno zalagao za iseljavanje Srba sa KiM
MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, kaže kako su Dragan Šolak i Dragan Đilas svesni da je "Aleksandar Vučić najveća prepreka nezavisnosti lažne države" te da zato nije strana saradnja sa antisrbima i drugim lobistima Kurtija koji… »
Moj otac je Anđelko! Vučić: Ponosan sam na njega i na svoju majku (video)
U NAJNOVIJEM videu na svom Instagram nalogu, predsednik Aleksandar Vučić predstavio je svog oca Anđelka. Foto: Instagram/buducnostsrbijeav Predsednik je istakao da je ponosan na svoje roditelje, oca i majku. - Ja sam ponosan na svog oca. Mnogo je bolji… »
Vučić objavio snimak sa ocem: Predsednik prvi put u javnosti nakon brutalne kampanje koja se vodi protiv njega i njegove…
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić podelio je na društvenoj mreži Instagram video sa svojim ocem. Foto: Instagram/buducnostsrbijeav - Ponosan sam na svog oca! - napisao je predsednik u opisu objave. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »
"Ima li kraj bolesnoj kampanji Đilasa i Šolaka" Jovanov: Najogavniji propagandni film protiv Vučića, Gebels da im pozavidi…
Večernje novosti 02.11.2023
ČLAN Predsedništva Srpske naprdne stranke, Milenko Jovanov, odgovorio je Draganu Đilasu i Draganu Šolaku na propagandni film upućen protiv porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Foto Tanjug - Najpre puste najogavniji propagandni film protiv… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
NIN pre 33 minutajoš 56 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 37 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 34 povezane

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane