Повезане вести
Рускиња се с дечком преселила у Београд, па сабрала утиске: „Ако ме питају како Срби третирају Русе, пустићу им овај снимак“…
Нова 03.11.2023
"Срби, која је ваша тајна?" Елизабет, Рускиња која се на ТикТоку представља као „Лизза_тар“, поделила је са својим пратиоцима низ видеа о свом животу у Србији, тачније Београду, где се преселила са својим дечком. „Ако ме неко… »
Које правило важи: Рускиња се са дечком преселила у Београд, па се пожалила шта је највише буни: "То ме је шокирало, баш је…
Блиц 03.11.2023
Рускиња која се заједно са својим момком пре неколико месеци преселила у главни град Србије, Београд, поделила је недавно своје одушевљење нашом земљом. Објаснила је које су то ствари које су је изненадиле, одушевиле али и… »
Вести дана »
Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос меча Звезда - Војводина у 18. колу Суперлиге Србије
Телеграф пре 31 минутајош 7 повезаних
И данас хладно ,од понедељка пораст температуре и сунчани периоди
Глас Западне Србије пре 41 минутајош 4 повезане
Букти нови рат, на мети је ЕУ! Маск побеснео због казне платформи КС: "Треба вас уклонити и вратити суверенитет државама"
Блиц пре 10 сатијош 3 повезане
Крвави рат кланова: Алибег побегао у последњем тренутку! Навијач (30) изрешетан са 8 метака на Новом Београду
Телеграф пре 6 сатијош 6 повезаних